avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Activitate Dinu Florentina-Daniela

Activitate Dinu Florentina-Daniela

Răspuns la discuția Prenatal si CIC
buna. trebuie sa ai 126 de zile cumulate cele inainte de a naste plus cele dupa ce ai nascut. sa te duci cu cererea pentru a intra in concediu de ingrijire copil cu cateva zile inaintea terminarii celor 126 zile sa fii sigura ca te-au inregistrat corect ca sa ai continuitate. pentru cele 126 de zile trebuie sa ai concedii medicale de la medicul de familie vizate si stampilate pe care le duci angajatorului inaintea terminarii concediului postnatal.
Răspuns la discuția poate primi somaj???
buna. chiar astazi am fost si eu la somaj si doamna care m-a inregistrat a verificat ultimele 12 luni in care am lucrat eu , din ce mi-a spus dansa trebuia sa fi fost platit somajul pentru lunile in care am fost inregistrata ca lucrand la ei iar in adeverinta mi s-a completat somajul aferent mie pe ultimele 12 luni si documentul de plata din fiecare luna sau dupa caz la trimestru, la fel si pt somaj angajator, suma si doc de plata. sper sa te ajute raspunsul meu.
Discuție somaj
La multi ani? Am lucrat 1 an si 2 luni si 2 ani am fost in ingrijire copil. La terminarea acestor 2 ani nu am mai fost primita inapoi din cauza crizei. sunt si absolventa de facultate. de la 1 ianuarie intru in somaj. Intrebarea mea este cum se calculeaza indemnizatia de somaj? Se tine cont de cei 2 ani in care am primit idemnizatia pt ingrijire copil si de faptul ca am studii superioare?