avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 154 soluții astăzi
Forum Activitate lilianna

Activitate lilianna

Răspuns la discuția Succesiune
Buna ziua !Avem certificatul de mostinitor ,dar un mostinitor nu vrea sa iese din indiviziune ,ce putem face noi ceilalti ,ii vorba de 3 buc de pamant extravilan,multumim anticipat de raspuns
mama gravida in luna 4,5 cu stagiu de cotizare luna a 6 ,2017 -15 zile luna a 7,2017-21 zile,luna a 8 2017 -22zile,luna a 9.2017 -21 zile ,luna 10.2017-22zile,luna 11.2017-10zile,luna7.2018-9zile mai are sanse daca isi face C.M.sa ia indemnizatie de crestere copil ,copilul se va naste in jurul datei de 20 .02.2019 ,multumesc pt raspuns
Răspuns la discuția somaj
tudorvaleriu a scris:

1. - Perioada cat ati lucrat cu o jumatate de norma este considerata numai jumatate de stagiu de cotizare la somaj, adica 2 luni lucrate cu 4 ore pe zi inseamna 1 luna de stagiu de cotizare la somaj.
- Dupa calculele mele aveti numai 9 luni si jumatate de stagiu de cotizare la somaj si deci nu veti putea beneficia de indemnizatie de somaj.

2. Dar mergeti si la Agentia de Somaj sa va calculeze daca aveti stagiul de cotizare necesar.



Buna seara,va rog sa mi spune ti daca cat sunt in somaj, sunt bolnava pot benificia de concediu medical?se prelungeste perioada de somaj?
Nastase_Cristian_Mihail a scris:

sunt mostenitori sau succesori prezumtivi ai succesiunii


sunt mostenitori cu certificat de mostenitor la notar dar unul singur nu vrea sa faca iesirea din indiviziune pot ceilalti sa si dea fiecare cota lui celui care are bucata de pamant si sa ramana cel ce nu vrea cu partea lui si cu unul singur in fiecare bucata?nu vor la tribunal sunt oameni in varsta
Buna seara!Am cam aceeasi intrebare tatal meu este mostenitor cu alti frati de ai lui au facut certificatul de mostenitor ,ei tin fiecare partea lor de mostenire,un singur mostenitor nu vrea sa iasa din indiviziune ,cei de facut ca ceilalti sa poata avea fiecare bucata lui de teren?
A ti rezolvat eroarea sau nu?Aceasi problema a avut o si tatal meu dar notarul care ia inscris restul de teren ia incasat acest serviciu!

Răspuns la discuția contract de munca
de la ITM asa mi sa zis
Răspuns la discuția contract de munca
Am aflat ,nu se poate retroactiv,amenda la ITM este de 10000lei!deci am pierdut concediul paternal
Răspuns la discuția contract de munca
Multumesc frumos!O sa merg maine cu exemplu d voastra sa vad ce o sa mai zica d na contabila.
Dar nu i nimic ilegal ,poti sa te duci si la un ghiseu de la casa de pensi dar o sa ti dea raspunsul mai greu !