avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 402 soluții astăzi
Forum Activitate iuliana.stanciu202

Activitate iuliana.stanciu202

Răspuns la discuția donatie apartament
Va multumesc frumos pt raspuns
Buna ziua,
As dori sa ii fac un cadou fiicei mele si sa ii fac un act de donatie pt apartament. Mi-ati putea spune ce anume implica acest act de donatie? Care sunt drepturile si obligatiile fiecarei parti, cine va plati pe viitor impozit etc.
Daca fiica mea este casatorita iar actul de donatie il fac pe numele ei, apartamentul va intra in bunurile lor comune sau nu?
Buna ziua,
Intrebarea mea este in cat timp de la emiterea deciziei de concediere si respectiv incetarea contractului de munca in baza art 65, se depune dosarul pentru somaj pentru a avea continuitate? Doamna de la somaj mi-a spus ceva de 5-10 zile. Este adevarat?
Discuție Plata CASS
Buna ziua,
Am un SRL la care sunt asociat unic si conform legilor in vigoare la momentul respectiv nu am putut sa fiu si angajat ... asa ca nu am platit asigurarile de sanatate pe ultimii 5 ani.
In acest timp nu am fost nici macar o data la medic . Daca vreau sa imi deschid un contract la CASS sa platesc lunar contributia , cum ar fi corect sa platesc retroactiv, pana in 2006 (conform termenului de prescriptie) sau pe ultimile 6 luni de zile? Mentionez faptul ca din 2006 firma a avut pierderi si deci nu s-a inregistrat profit.
Asadar, neinregistrand profit pe ultimii ani e corect sa platesc contributia de sanatate pe ultimele 6 luni ? Va multumesc anticipat !