avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Activitate iepuras73

Activitate iepuras73

Buna seara , imi spuneti va rog in ce conditii se poate monta o camera video pe casa scarii , la bloc
Răspuns la discuția releu GSM
pai in cazul asta impotriva asociatiei de proprietari, pentru ca din cate stiu eu ultimul etaj trebuie sa fie 100 % de acord cu montarea releului. pai pe o raza de nici 50 de metri sant 2 relee, cine face masuratorile la radiatiile emise, se pot face si in prezenta locatarilor
Discuție releu gsm
anul trecut s-a montat un releu GSM pe scara mea, fara ca eu sa fiu de acord. mentionez ca locuiesc la ultimul etaj. cum trebuie sa procedez in continuare pt. a opri functionarea releului si de ai face pe cei raspunzatori sa plateasca.
Discuție releu GSM
anul trecut s-a montat un releu gsm pe scara mea. mentionez ca locuiesc la ultimul etaj si nu am semnat ca sant de acord cu montarea lui. spuneti-mi va rog pasi care trebuie facuti pt a deschide un proces.
In martie 2009 am intrat in somaj, cu cotizatie la buget de 4ani si 8 luni, din 1 iunie pana la 30 noiembrie 2009 am fost angajata pe perioada determinata, apoi am revenit la somaj. Imi puteti spune cand mi se termina ajutorul de somaj? Acum am cotizatie la buget de 5 ani si 2 luni. Doamna de la vize mi-a spus azi ca mai am 2 luni de ajutor de somaj, iar dupa calculele mele trebuie sa am mai mult.