avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1303 soluții astăzi
Forum Activitate sandossu

Activitate sandossu

Discuție domain parking
Am avut niste domenii la un domain parking si am fost banat pentru 'trafic invalid'.
Cand m-au banat am primit un email care includea si "including the IMMEDIATE DEMAND FOR UNCONDITIONAL RETURN OF ALL PREVIOUS EARNINGS PAID TO YOU through your TrafficZ account."

Se poate sa ma oblige prin lege sa returnez banii ?

Daca doriti detalii sau terms of agreement, le pot oferi, doar sa ma ajutati

Multumesc

prin apasarea butonului OK sub agreement ai semnat contractul

ai niste studii de specialitate ca sa spui asta sau e doar o parere personala ?

in orice sistem juridic din lume actele juridice au valabilitate numai pentru viitor.
Numai legea penala in anumite conditii se poate aplica retroactiv si atunci numai daca este beneficia pentru cel caruia i se aplica.

nu prea am inteles, dar am mai vorbit si cu altii si toti au zis ca nu au cum sa ne oblige sa inapoiem banii
am o problema mai complicata. sunt membru pe internet al unui site care te plateste pentru fiecare click sau vizita pe portalurile tale de cautare, ca afiliat al lor. mai nou a aparut in Terms Of agreement ca daca te prind ca incalci regulamentul, iti cer toti banii inapoi. eu nu am semnat nici un contract cu ei, doar la inregistrare trebuia sa specific ca sunt de acord cu Terms Of Agreement. E posibil sa ma dea in judecata si sa imi ceara banii inapoi? Specific ca firma respectiva e inreigstrata si functioneaza in Los Angeles, California.
Aici gasiti terms Of Agreement: [ link extern ]

multumesc anticipat si sper ca ma ajutati