avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 113 soluții astăzi
Forum Activitate daniells

Activitate daniells

Răspuns la discuția zilieri
Nu ridic case nu le demolez! Doar fac reparati de intretinere si ocazional, doar la prieteni si nu zi de zi! doua trei zile apoi stau.dar vreau sa fiu in regula si sa platesc inpozitul de 16%. ptr. ca eu am documente in afara si lucrez in tara cand vin in vacanta! Ce fac platesc in doua parti si acolo si aici?
Discuție zilieri
Buna ziua! Eu daca lucrez zilier in constructii mai iau cu mine si pe finu, nu am PFA, in registru de evidenta a zilierilor pe cine trec la Beneficiar ?proprietaru ,primaria sau eu! Un exemplar de rigistru de unde iau?Dusmani sun pe capu nostru. Ce trebuie sa fac? VA MULTUMESC!
Răspuns la discuția Act de vanzare-cumparare
da! e singura mostenitoare,dar ea a vandut casa si terenu,cu acordul mamei!ca avea in comuna o alta constructie,ridicata, care dupa vanzarea acesteia sa mutat in ia ,cam un an ,apoi a vunduto si pe aceea si au plecat in afaracu toti! noi cu ea am vorbit de casa de teren ! dupa ce si-a vazut bani in mana, a luat usa de la intrare ,ataiat toate becurile,a facut un dezastru pana sa venim noi sa ne mutam!
Răspuns la discuția Act de vanzare-cumparare
Proprietara care este in acte a decedat acum un an,iar cea care am vorbit de vanzare era ficasa infiata si ea e maritat cu un francez,care sunt plecati afara.
Ce fac?
Acum 5 ani am cumparat o casa cu soacramea de la o agentie imobiliara! In pretul casei a fost bagat si un teren arabil de 5000 metri patrati, dupa ce sa facut actu de vanzare la notar si cartea funciara,arabilu nu a fost bagat in acte,doar sa atasat copie dupa titlu de prorietate si copie dupa actu de indentitate,eu nu am realizat ca nu sa trecut,ca soacramea a facut actele si am platit acesti ani inpozit la el stiind ca noi suntem proprietari,astazi am fost la primarie sa dau terenu in dijma la un vecin cu o chitanta de mana facuta intre parti sa poata lucra pamantu, constatind ca nu sunt proprietar nam putut sal dau. ca cei de la registru agricol mi-au spus ca nam nici un act. asupra lui si ca in perioada in care lam cumparat nu era stabil arabilu intrun loc, dar in titlu este trecut fiacare teren cu vecini! CE TREBUE SA FAC? VAMULTUMESC!
Răspuns la discuția Drepturi Persoane Cu Handicap
ok! Dar? Pina la varsta de 2ani,este alocatia de 8mil. Iar dupa 2pina la 7 ani alocatie de 1,7mil. ei erau obligati sa ne instiinteze de cind sa dat legea trecuse 2ani de la primu copil, iar cind lam facut pe al-doilea,atunci am aflat de lege>si de drepturi.pe cine dau in judecata? si ce trebue sa fac? (sa fac o cerere catre ANPH. cu acte doveditoare) asta e trecut in lege. Nu incepind cu luna urmatoare de la data depuneri dosarului.acela afost ptr. aldoilea copil si atunci ei mi-au spus ca are dreptul si primul iar cind iam facut dosaru mi-au dat dupa o luna, dar restul din urma cine ii iau(smecherii)de la judet.sa scoata din lege Art.8 alin.2
Sotia mi-a este persoana cu handicap gradu 2,avem doi copii ,respectiv unu de 5anisi8luni, al doilea de 1ansi11luni. Din 2006 sa dat legea 448,prin care mama cu handicap benificiaza de indemnizatie crestere copil,nestiind de existenta acestei legi,am depus dosar ptr. indemnizatie copil in august 2009. Ma intereseaza daca acesti bani se acorda din momentul in care sa dat legea sau cind sa depus dosaru?
Răspuns la discuția concubinaj
DA! Aveti dreptate! Va multumesc din suflet!
Răspuns la discuția concubinaj
de ce ! a crescut 3 copii (ai lui) de la clasa a2,3,8
Discuție concubinaj
soacra m-ia a trait 17 ani cu al doilea barbat ! ce drepturi are?#-o