avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 147 soluții astăzi
Forum Activitate viorica p

Activitate viorica p

Răspuns la discuția pensionare
ce inseamna pensia anticipata partiala?
Răspuns la discuția pensionare
13 noiembrie 1959
Discuție pensionare
Buna ziua!

As dori sa stiu daca o doamna in varsta de 55 de ani cu 34 de ani de serviciu,cu o intrerupere de 4 ani,se poate pensiona anticipat.Va multumesc!
Răspuns la discuția Prelungire CCC
Va multumesc!
Discuție Prelungire CCC
Buna ziua!

Va rog sa-mi spuneti ce se poate face in urmatoarea situatie:ma aflu in CCC pana in data de 7 iunie si ar urma sa-mi prelungesc CCC,dar voi primi decizia de incadrare in grad de handicap de la comisie doar in 26 iunie.Am inteles ca nu pot sa depun concediu medical pt.ca imi trebuie o decizie pe care o primesc dupa ce copilul implineste 2 ani si dureaza mai mult pana o primesc;inainte de CCC am fost in somaj ,din care mi-au mai ramas doar 5 zile.Intrebarea mea este cum se poate acoperi acest interval 7-26 iunie ca sa pot beneficia de prelungirea CCC.

Multumesc!
Daca tatal a avut contract de munca pe o singura luna in cele 12 luni premergatoare nasterii copilului ,poate sa-si ia luna de concediu?
Va multumesc!Dar daca am fost in somaj inainte de CCC,unde ma prezint?
Buna ziua!

Ma aflu in CCIC pana la 2 ani,iar tatal nu este angajat nicaieri.Copilul face 2 ani in 7 iunie,iar intrebarea mea este cum se procedeaza in acest caz,pana la ce data voi mai primi indemnizatia?Si daca urmeaza sa prelungesc concediul pana la 3 ani in ce luna trebuie sa depun dosarul de cerere?