avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Activitate grigorevasile58

Activitate grigorevasile58

Răspuns la discuția Reparatii parti comune
va rog, spuneti-mi art. din L 230/2007 care ne obliga la plata reparatiilor la partile comune.
Buna seara,cum pot fi obligati proprietarii la plata fondului pentru reparatii parti comune ale blocului?
In calitate de reprezentant al unei asociatii de proprietari, am formulat contestatie la executare impotriva unui furnizor. Judecatoria cere taxa judiciara de timbru in val. dw 979 lei. Asociatiile nu sunt scutite de plata acesrei taxe? Mai spune "Reclamantul are posibilitatea de a formula in conditiile legii, cerere de acordate a facilitatilor la plata taxei judiciare de timbru".
Răspuns la discuția Restante furnizori
Buna seara, revin si va intreb, care este urmatorul pas al executorului, daca nu vom timite lista tuturor membrilor asociatiei. Ce va urma. Furnizorul respectiv nu mai produce energie ternica si in situatia noastra sunt zeci de asociatii.
Răspuns la discuția Restante furnizori
Multumesc !
Răspuns la discuția Restante furnizori
Asociatiei de proprietari.
Răspuns la discuția Restante furnizori
am inteles f bine si am si spus ca asociatia de judeca de un an cu un restantier si de aproape doi cu un altul. Datoria acestora a tot crescut in aceasta perioda.

am intrebat daca, legal, executorul poate esalona datoria.
Răspuns la discuția Restante furnizori
Multumesc!
De ce sa execute toti proprietarii si nu pe cei cu datorii. Executorul poate esalona datoria, pentru ca si asociatia la randul, ei este in procese de judecata cu marii datornici?
Buna seara, asociatia a fost data in judecata de catre un furnizor si acesta a apelat la executorul judecatoresc pentru recuperarea debitului. Executorul cere lista cu toti proproetarii din asociatie . In ce baza poate fi executat proprietarul, daca intre acesta si furnizor nu exista un contract. Multumesc!
Pai,cum e mai bine sa fac,pentru ca nu pricep deloc.