avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 663 soluții astăzi
Forum Activitate mariaurell

Activitate mariaurell

Răspuns la discuția Recuperare Cautiune
Buna seara. Am o intrebare, va rog.
Persoana care se prezinta la grefa pentru a ridica recipisa, trebuie sa prezinte o imputernicire/ procura, autentificata la notar?
Un cont de consemnare în care s a depus o sumă de bani de către o persoana juridică la dispoziția unei Instituții a statului, poate fi poprit de către bancă?
Situatia s-a rezolvat in felul urmator:
Furnizorul, caruia i-am platit datoria inainte de data scadenta a BO a facut cerere la banca lui pentru retragere bilet. Putina bataie de cap a fost din ce mi-a spus furnizorul. Dovezi ca s-a stins datoria, clarificari, umblatura.
S-a acceptat cererea de catre banca si au trimis "informatia" la banca mea.
Eu la randul meu am inaintat o adresa bancii mele ca sunt de acord cu retragerea din circuit a biletului. Caz rezolvat.
furnizorul mi-a zis asta. nu am disponibil in cont.
ce presupune retragerea unui bilet la ordin din circuitul bancar?
am un bilet dat unui furnizor. are data scadenta maine, 13.
am platit furnizorului si am chitante de la el. mi-a spus ca o sa il retraga.
biletul inca apare la mine pe cont cum ca isi astepta maine plata.
ce inseamna retrasul asta, cat dureaza, e ceva simplu de facut..sau pot aparea ceva impedimente. e de imi facut griji? i-am platit ieri o parte din bani. si azi dimineata restul.
SRL din Romania platitor de tva si inscris in Registrul operatorilor intracomunitari, vreau sa facturez unui client din Germania, pe care l-am cauta in Vies si l-am gasit inregistrat.
Dar codul meu care este?? De unde il obtin.? Eu cand m-am inregistrat la finante in Roi mi-au dat o decizie, am intrebat de un cod..ceva mi-au zis ca cui-ul e singurul cod de care am nevoie.
Eu ii facturez clientului neamt si pe factura nu trec tva iar la datele clientului o sa trec acest cod vies a lui?
o persoana care a terminat dreptul vrea sa se angajaze la un srl ca jurist. ce presupune asta? care ii sunt atributiile?
Buna ziua. am infiintat un srl-d si acuma trebuie sa trimit o notificare pentru luare in evidenta la OTIMMC. exista vreun formular anume?
Discuție Magazin online
ce presupune deschiderea unui magazin online? haine aduse din alta tara si vandute in romania online, prin intermediul unui site.
trebuie sa fiu persoana fizica autorizata/ am nevoie de firma sau nici una din cele doua? cum justific provenienta produselor, ca nu o sa am nici o factura/chitanta de la persoana care mi le vinde. adica eu le cumpar ca persoana fizica. eu cum le revand?
la sfarsitul lui 2011 o angajata a intrat in concediu prenatal. eu nu mi-am recuperat banii de la stat. nu i-am cerut in acea perioada, apoi am avut alte pb..etc.
se mai pot recupera? :O