Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
Ioan, clienta mea nu e amenintata de politisti, ca i-as hartui si eu cu mana mea... pardon, cu pixul meu, ca numai asa stiu...
Da' are unu' care o tot cauta pe la serviciu si peste tot, iar politistii i-au spus sa faca plangere pentru hartuire importiva domnului.
De aia intreb: ce hartuire? Ca io nu cunosc, dar colegul Alexandru care stie nu vrea sa spuna... poate daca ma duc intr-o consultatie juridica la el... :D Macar sa-mi mai tina teoria chibritului despre bunuri si clasificarea lor... ;)
Ce mi-ai dat tu e text din Codul penal, nu are nicio legatura cu hartuirea...
Io vreau sa vaz daca e ceva in legislatia noastra penala sau macar contraventionala legat de hartuire... Dar nu sexuala! :))
Cand medicul care va are in avidenta cu sarcina va acorda concediu de maternitate, acesta nu mai poate fi intrerupt pentru CO.
CO il veti lua dupa cel de maternitate dar numai pentru un an in urma. Daca veti intra in concediu crestere copil nu mai puteti beneficia de CO neefectuat.