avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1082 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate octavianciuraru

Activitate octavianciuraru

doar unele programari de la RAR pe care le-a facut pe numele lui...ar fi singurele dovezi cu numele lui...
Nu am contract. Acordurile au fost doar verbale intre fratele meu si el. Eu ma intalneam cu el doar cand era nevoie de mine ca propietar al masinii.
Buna ziua! Am incercat sa inscriu masina fratelui meu pe numele meu , deoarece el nu are domiciliul in Bucuresti. Eu nu aveam timp sa umblu cu actele , asa ca a platit pe cineva sa se ocupe de tot. Eu mergeam cu respectivul tip doar cand era nevoie neaparat de mine. Dupa ce a terminat toate actele si procedurile , mi-a pregatit dosarul sa ma duc la Pipera la politie sa iau numere. Mi-a aratat la ce rand sa stau si a plecat. La chiseu mi s-a spus ca chitanta pt taxa de poluare e falsa si mi-au oprit toate actele masinii , urmand sa primesc acasa o citatie pentru a ma prezenta sa ridic actele bune si pt cercetari. Ce ar trebui sa fac? E posibil sa-mi faca dosar penal fara sa dau niciun fel de declaratie? Daca spun tot ce stiu despre tipul respectiv mai pot fi acuzat pt ceva , din moment ce eu n-am stiut ca e chitanta falsa?