avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... fals in acte - chitanta taxa de poluare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

fals in acte - chitanta taxa de poluare

Buna ziua! Am incercat sa inscriu masina fratelui meu pe numele meu , deoarece el nu are domiciliul in Bucuresti. Eu nu aveam timp sa umblu cu actele , asa ca a platit pe cineva sa se ocupe de tot. Eu mergeam cu respectivul tip doar cand era nevoie neaparat de mine. Dupa ce a terminat toate actele si procedurile , mi-a pregatit dosarul sa ma duc la Pipera la politie sa iau numere. Mi-a aratat la ce rand sa stau si a plecat. La chiseu mi s-a spus ca chitanta pt taxa de poluare e falsa si mi-au oprit toate actele masinii , urmand sa primesc acasa o citatie pentru a ma prezenta sa ridic actele bune si pt cercetari. Ce ar trebui sa fac? E posibil sa-mi faca dosar penal fara sa dau niciun fel de declaratie? Daca spun tot ce stiu despre tipul respectiv mai pot fi acuzat pt ceva , din moment ce eu n-am stiut ca e chitanta falsa?
Cel mai recent răspuns: lexa1312 , utilizator 10:15, 19 Aprilie 2010
Aveti un contract de unde sa rezulte ca ati colaborat cu acel individ?....
Nu am contract. Acordurile au fost doar verbale intre fratele meu si el. Eu ma intalneam cu el doar cand era nevoie de mine ca propietar al masinii.
doar unele programari de la RAR pe care le-a facut pe numele lui...ar fi singurele dovezi cu numele lui...
Daca persoana despre care afrmati ca s-a ocupat de formalitati,vine la politie si confirma cele aratate de dvs.in privinta intelegerii cu fratele dvs.nu este nicio problema. Pana la urma in mod logic aceasta trebuie sa indice modalitatile in care a obtinut chitanta.
Oricum,aceasta persoana va fi citata pentru a da lamuriri.
Ar fi bine sa apelati la serviciile unui avocat pentru a va sprijini in dovedirea nevinovatiei.
Si prietenul meu e intr-o situatie similara si as vrea raspunsul unui avocat specializat!!
Octavian, tinand cont ca acel tip a facut chitanta falsa iti dai seama ca nici programarile la RAR nu cred ca le-a facut pe numele lui.
Si prietenul meu a fost pacalit de un asemenea "om serios cu copil acasa" dar din pacate sunt convinsa ca in cazul unei interogari...nu va recunoaste nimic..Nu o fi tampit sa zica "da dom'le am falsificat o chitanta". Cu siguranta va nega totul.
Prin urmare ce este de facut si ce sanse sunt sa se dovedeasca nevinovatia?
Dupa parerea mea, singura metoda de a-l prinde pe acest individ este de a organiza un flagrant deoarece sigur se ocupa in continuare de inselaciuni. Se poate solicita organizarea unui flagrant? Sau ramane la latitudinea politiei?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema inscriere masina din cauza unei chitante false a taxei auto de poluare nicejob nicejob Buna ziua, am si eu o problema la care nu ma pot descurca sau cel putin nu o pot intelege, daca se poate ca cineva sa ma lamureasca...pentru a sti ce fel de ... (vezi toată discuția)
Acte false Elaena13 Elaena13 Buna ziua. Acum ceva ani am cumparat o masina in Romania care era inmatriculata aici. Am decis sa o inmatriculez in Bulgaria, la vremea aceea fiind mai ieftina ... (vezi toată discuția)
Furt Dumps Dumps Salut! Am si eu o intrebare! Acum 2 luni de zile cand am plecat din italia am lasat o masina la cumatru meu..sa mio aduka acasa in romania.El intre timp a ... (vezi toată discuția)