Buna ziua Adi,
se pare ca diploma ta (cel putin dupa ce inteleg eu) este intr-un domeniu destul de strict. Cred ca cel mai indicat pentru tine ar fi sa mergi la acea facultate si sa te interesezi daca te poti inscrie la o alta specializare (eventul cu echivalarea primilor ani de facultate si "cu plata" pentru urmatorii ani) pentru a avea posibilitatea de a fi incadrat pe alte domenii.
Daca s-au redus la 3 ani studiile pe care tu le-ai absolvit in trecut este foarte posibil sa te poti inscrie cu plata in cadrul aceleasi facultati si sa fie nevoie de doar 2 ani de studii in care vei face cursurile aferente specializarii pe care ti-o vei alege tu.
Bafta !
În regulă,
...parca am urmarit postăurile mele dintr-o lume paralelă...asta dacă intr-adevar ţi-au placut S.F.-urile sau, bineînţeles incă iţi mai plac.
Am carte de munca facută in Bucureşti şi ghici cu ce studii a fost făcută aceasta ?
Atestat ajutor analist programator (aşa erau pe vremea cand eu am terminat liceul, acum nu ştiu şi chiar nu prea am vreun motiv bine întemeiat pentru care m-ar interesa).
Să ştii ca ar fi trebuit sa ştii de la început şi sa mai şi spui ce scrie exact pe diploma ta vio81 nu sa bagi la randul tău lumea in ceaţă aşteptând ca cineva să pice in capcană din greşeală sau poate sa descoperi tu însă-ţi capcana după cateva postări pe acest forum...asta ca să eviti banale conflite ce nu îşi au rostul.
ªi acum sa îţi spun şi eu de fapt ce scrie pe ultima mea diplomă de absolvire:
"Inginer Colegiu
specializarea: Comunicaţii şi exploatare poştală"
asta în mare pentru că nu am această diplomă în faţa mea acum ca să îţi dau datele ECACTE, dar măcar memoria nu îmi joacă feste nici măcar când uneori "mă alcoolizez" mai mult sau mai puţin.
Cu alte cuvinte, ca să încerc sa nu fac aceleaşi greşeli ca şi tine fac parte din ultima promoţie de genul ăsta, deoarece fostul Colegiu Universitar Tehnic Nr. 2 cu specializările aferente s-a desfiinţat în 2007, anul în care mi-am luat eu licenţa.
Eu unul am încetat sa mai învinuiesc pe alţtii în afară de mine pentru multe lucruri, însă asta nu dă dreptul nimănui din punctul meu de vedere sa "îmi scoată ochii" pentru greşelile pe care le comite iar eu mă nimeresc prin preajmă sau sunt cunoscut, prieten, amic, ruda îndepărtată etc. cu respectivul/respectiva.
Hai să mai incetăm cu polemicile inutile care ne fac să pierdem atât de mult timp preţios.
Multă baftă !
PSª grşelile gramaticale sau ortografice comise mai sus se datorează vitezei de tastare şi faptului că incă mă încăpăţânez sa folosesc Alt+Shift schimbând tastatura