avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Activitate calistita

Activitate calistita

Răspuns la discuția Calcul sporului de vechime
Va multumesc
Angajatilor unei asociatii de proprietari li se calculeaza sporul de vechime?
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu este problema mea ca plateste sau nu. Vasul de expansiune comunica cu tevile din apartamentul de la etajul 4 si este la iesirea din apartament. Din moment ce au fost taiate tevile PARTE COMUNA, cum se mai face aerisirea? Daca stiati ce inseamna PARTE COMUNA, nu ati mai fi avut nicio remarca. Punct.
VA MULTUMESC
Buna ziua
Sunt administrator la o asociatie de proprietari. In cdrul asociatiei un proprietar, de la etajul 4/4, a facut debransare totala, taind si partile comune din apartament, fara a solicita aprobare din partea asociatiei. Are dreptul sa faca asa ceva? Tinand cont si de faptul ca fiind la ultimul etaj, de acolo se facea aerisirea la instalatia de caldura.
Ce masuri trebuie sa ia asociatia si in baza carei legi.
Va multumesc
Buna ziua,
Techem citeste repartitoarele de costuri.
Proprietarii si-au dat acordul, sa se debranseze.(80%)
Techem ameninta ca nu este legal.
Daca 80% din proprietari sunt de acord cu debransarea si calculul la energie termica sa se faca de catre asociatie, este legal?
Va multumesc.
buna ziua

administrator asociatie proprietari,mai multi proprietari doresc renuntarea la repartitoare de costuri in apartament,se poate rezilia contractul avut cu firma de repartitoare? si repartizarea Giga caloriei la asociatie?
ce lege imi da dreptul sa calculez eu?

Răspuns la discuția Pensionare
Va multumesc
Discuție Pensionare
Am o matusa, cu gradul 2 de handicap accentuat din nastere. Are 13 ani si 3 luni vechime pe cartea de munca. Este nascuta pe 26.02.1961. Cand poate sa fie pensionata, la limita de varsta?
Răspuns la discuția Pensionare
va multumesc