avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 225 soluții astăzi
Forum Activitate deea2010

Activitate deea2010

Răspuns la discuția Bloc desenat cu graffiti
Multumesc, La asta ne-am si gândit. Voiam să stiu abordarea oficiala dpv al unei reclamații.
Am un apartament intr-un bloc recent reabilitat de catre primărie (lucrare inca neplătita) si am avut surpriza neplăcută sa gasesc f multe desene cu graffiti, acesta fiind situat la parter; desenele sunt doar la ap meu. Cui ma pot adresă si asociatia de proprietari ce ar trebui să faca?
Care sunt incompatibilitatile medicului sef de sectie/ambulatoriu? in ce conditii poate avea jumatate de norma in alta unitate sanitara? sau poate pe contract prin firma de prestari servicii?
Am obtinut si extrasul de carte funciara; nu sunt sarcini.
Sper sa nu am probleme...pe viitor.
Am obtinut si ultima sentinta: dosarul nr 28249/215/2012* al Judecatoriei Craiova, definitiva si irevocabila; instanta respinge contestatia la executare.
Aceasta sentinta mai poate fi atacata sau se poate face recurs la o instanta superioara (curtea de apel) sau se poate ataca si al doilea cumparator?
Astazi am cerut extrasul, apart este liber, datorii nu are, cei de la agentia imobiliara au spus ca e totul in regula, etc....
Hotararea este irevocabila in aprilie 2015 la Tribunalul Dolj (proces inceput imediat dupa executare, in 2012) si pe langa acesta mai este un proces intre cei doi cu urmatoarea infatisare in oct 2015 ( acesta a inceput in 2014); eu voi putea fi chemata in calitate de nou cumparator?
Buna ziua,
Am inceput o procedura de cumparare a unui apartament si am aflat ca actualul vanzator l-a obtinut printr-o executare silita; fostul proprietar a tot facut contestatii la aceasta executare, s-au judecat la tribunal si judecatorie. Vanzatorul mi-a spus ca are o decizie definitiva si irevocabila ( aici apare irevocabila: [ link extern ] )
Ma intereseaza daca este in regula sa efectuez tranzactia si daca fostul proprietar executat silit ma poate ataca si eu pot pierde imobilul.
Multumesc.
Multumesc pentru promptitudine, dar am o nela murire fata de raspunsul celor de la minister: de ce ei nu sunt de acord, ori nu au actualizat regulamentul conform legislatiei?
Buna ziua,
In perioada 01.01.2012-16.10.2013 si 01.12.2013-08.08.2015 am beneficiat de CCC, iar pentru a putea participa la examenul de medic primar trebuie sa am o vechime de minim 5 ani ca specialist în specialitatea pentru care doresc să obţin gradul profesional.
Din cate am inteles, aceste perioade constituie vechime in specialitate si am nevoie de confirmarea dvs.

Cei de la Ministerul Sanatatii mi-au spus ca profesia de medic face parte din categoria profesiilor special reglementate si legea din 2011 nu se aplica; concediul este doarvechime in munca....
Si inca ceva: perioadele de concediu pre- si post natal au acelasi regim de vechime?

Multumesc.