avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 450 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: SAF-T și facturarea electronică, obligatorii din 2022. Implementare și impact. Lectori: EY România. Joi, 27 Ianuarie, ora 11:00. Rezervă loc și participă → 

Forum Activitate Azuryn

Activitate Azuryn

Langa blocul meu e o masina abandonata de 3 ani (desi inmatriculata - am citit parte din legislatia referitoare la regimul acestor autovehicule) care a inceput sa se deterioreze vizibil, iar conationalii nostri de etnie rroma au inceput deja sa dezmembreze interiorul (au disparut deja cotiera, capacele de la boxe....). Masina este deschisa iar inauntru nu se afla niciun act. Am inceput demersurile pe langa politia locala de sector pentru identificarea proprietarului si clarificarea statutului pentru o eventuala radiere din circulatie.

Exista vreo metoda, care sa nu incalce legea, prin care masinii sa i se poate face o cheie cu care sa fie incuiata pentru a preveni distrugerea totala? Exista vreo formalitate prin care aceasta sa poate indeplini intr-un cadru legal in lipsa actelor originale ale masinii?

Va multumesc frumos pentru consideratie.
Răspuns la discuția Indemnizatie concediu maternitate
Buna seara,

Va multumesc foarte mult pentru raspuns. Sotia este de asemenea inscrisa in ultimul an la o facultate particulara, cursuri de zi. Inteleg asadar ca putem totusi beneficia de concediul de maternitate, cu conditia ca ea sa se angajeze preferabil inainte de terminarea licentei? Ar constitui vreun impediment faptul ca la urmatorul angajator va lucra doar aproximativ 6 luni pana la data nasterii copilului?

Multumesc frumos.
Buna seara,

In cazul in care sotia a demisionat de la locul de munca in luna martie 2010 si a aflat apoi ca este insarcinata, are dreptul la indemnizatia pentru gravide in conditiile in care este co-asigurata de sotul ei incepand cu luna mai 2010? Multumesc.