avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Masina abandonata. Identificare proprietar. Creare ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Masina abandonata. Identificare proprietar. Creare cheie autovehicul

Langa blocul meu e o masina abandonata de 3 ani (desi inmatriculata - am citit parte din legislatia referitoare la regimul acestor autovehicule) care a inceput sa se deterioreze vizibil, iar conationalii nostri de etnie rroma au inceput deja sa dezmembreze interiorul (au disparut deja cotiera, capacele de la boxe....). Masina este deschisa iar inauntru nu se afla niciun act. Am inceput demersurile pe langa politia locala de sector pentru identificarea proprietarului si clarificarea statutului pentru o eventuala radiere din circulatie.

Exista vreo metoda, care sa nu incalce legea, prin care masinii sa i se poate face o cheie cu care sa fie incuiata pentru a preveni distrugerea totala? Exista vreo formalitate prin care aceasta sa poate indeplini intr-un cadru legal in lipsa actelor originale ale masinii?

Va multumesc frumos pentru consideratie.
Cel mai recent răspuns: L.D. Marza-Cabinet de avocat , Avocat 01:11, 18 August 2011
Din pacate nu exita nici o metoda de a inchide masina prin folosirea unei chei. In mod normal, politia ar putea sa ridice acest autoturism pana la identificarea proprietarului, lucru ce nu ar fi greu de realizat.
cred ca mai bine ati sesiza primaria sa ridice autoturismul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt inselaciune sau ? nicolai nicolai stau la Campina. am vandut cateva piese unui cetatean Cornel din autoturismul meu avariat. a spus ca este interesat de oglinda, de macaraua motoras ridicare ... (vezi toată discuția)
Lesirea pe terasa incuiata georgeiuly georgeiuly In urma incendiului de la Londra s-a pus in discutie legalitatea incuieri grilajului de la et 11 (cabina lift si aces la terasa ). Stie cineva vreo prevedere ... (vezi toată discuția)
Dosar penal parchet, ContSters65124 ContSters65124 O persoana cunoscuta mie, a cumparat o masina inmatriculata in Anglia,iar cand a fost oprit de politia rutiera ,acestia au cautat in baza de date ... (vezi toată discuția)