Stiu ca s-a mai vorbit despre asta si am citit sfaturile date dar eu as dori ceva mai concret daca se poate.Problema mea o constituie vecina de la 4(eu stau la 3).La inceput cand s-a mutat in apartamentul de deasupra care este cu chirie am vb amiabil cu ea si am rugat-o sa nu mai faca zgomot dupa ora 22 si am vb chiar si cu persoana care detine apartamentul.Totul bine si frumos pana in momentul cand doamna in cauza a decis ca de fapt ea face ce vrea in apartamentul ei.De atunci zgomotele s-au intensificat.Isi aduce mereu prieteni pe la ea,merge cu tocuri prin casa,rade zgomotos parca o face intentionat si mai da si televizorul sau muzica f tare in unele seri.Probabil nu vi se pare mare lucru,dar avand in vedere ca asta se intampla dupa ora 22 aproape in fiecare seara,este.Ceea ce as vrea eu este sa imi ziceti o lege existenta cu care sa ii dau peste nas de fiecare data cand mai face asa si daca exista un departament special la politie pt asta ca sa stiu unde sa sun.Astept raspuns.Multumesc anticipat.