avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Activitate nico_bubu

Activitate nico_bubu

Bună ziua,
Dacă am o mașină pe numele meu, dar care este condusa zilnic de o alta persoana (cu acordul meu)...in cazul în care aceasta persoana conduce masina sub influenta alcoolului și este oprita de politie sau face un accident fiind sub influenta alcoolului....eu răspund în vreun fel?
Nu exista sancțiune nici pentru angajator, nici pentru angajat?

Cornel Vasile a scris:

Legea e clara ..fara suprapunerea programului de munca ... Nu ITM-ul a adoptat legea ...Chiar daca s-ar suprapune programul, nu exista sanctiune mentionata in lege.

Art 35 spune fără suprapunerea programului de lucru...ar trebui specificat în fiecare contract timpul de lucru? Intr unul de la 7-15 și în celalalt 16-24? Cei de la ITM nu ma întreabă când mai dorm? Dacă la unul din angajatori nu trebuie sa fiu prezenta fizic 8 ore la sediul firmei, adică pot lucra de pe telefon/ laptop, se poate suprapune programul de lucru?
Mulțumesc
Bună ziua,
O persoana poate avea 2 contracte de munca de 8 ore, la doua societăți diferite? Sau măcar unul de 8 ore și unul de 6 ore?
Multumesc
Bună ziua, sentinta civila emisa de către o judecatorie nu trebuie sa fie semnata și de către președintele completului de judecata? Doar de grefier?
Răspuns la discuția Inundatie
Persoana de la care am cumparat a facut modificări în garsoniera si din cauza asta pereții doamnei s-au crăpat. Doamna dorește să repar si daunele provocate de fostul proprietar.

Răspuns la discuția Inundatie
I-am spus asta, dar nu vrea. A spus că ma da în judecată si cheamă politia. Susține că fostul proprietar a facut modificări în garsoniera si i-a spart ei pereții pentru confortul meu...deci eu sunt de vina si trebuie sa ii repar pereții în totalitate.
Discuție Inundatie
Buna ziua,
Sunt proprietara unei garsoniere la et 4 si recent am inundat garsoniera vecinei de la et 3. Doamna avea pereții crapati si murdari înainte de inundație,iar acum are pretenția să îi repar eu în totalitate. Cum ar trebui sa procedez în acest caz?