Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
Dacă într-adevăr nu aveți habar de faptele de evaziune în care este implcată firma, nu aveți de ce vă teme, chiar dacă sunteți administrator de drept, vina aparține administratorului de fapt.
Daca stiti ca ar putea exista la dosar o declaratie care va incrimineaza , luati-va un avocat.In acest moment nu stiu nimic,urmeaza sa aflu maine.Oricum nu vad ce m-ar putea incrimina din moment ce eu nu am fost implicat in activitatea societatii.
Inactiv conform deciziei nr.44005 / 09-DEC-14data de Administraţia Fiscală pentru Contribuabili Mijlocii.Precizez ca nu am avut niciodata actele acelei societati,nu am semnat nici un fel de act al acelei societati,facturi sau contracte,exceptand cele enumerate mai sus.Nu ma intretin din astfel de "afaceri",sunt angajat la o companie de aprox 3 ani,iar inainte eram angajat la o companie care a fost achizitionata de cei la care lucrez acum,nu m-am imbogatit peste noapte,singurele mele venituri fiind cele salariale.As dori sa stiu cum ma pot apara de eventualele neplaceri ale acestei anchete si daca,in cazul in care devin inculpat,pot invoca anularea cesiunii deoarece s-a facut in scopuri ilicite?De asemenea nu inteleg de ce sunt chemat la Slobozia daca firma avea sediul in Constanta.Motivul pentru care am acceptat atunci,a fost ca imi cautam de munca deoarece unde lucram doreau sa inchida.Cel de la care am preluat,prin avocatul sau,mi-a spus ca are nevoie de cineva sa preia majoritatea pentru ca el mai este bagat intr-o societate mai mare,pe acelasi profil,si ca ar exista conflict de interese.In schimbul acestui "serviciu" eu voi beneficia de contract de munca si un salariu decent,dar nu imediat ci dupa ce vor iesi actele.Dupa acea zi nu am mai avut nici un fel de contact cu acea societate.