avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Contestatie executare silita
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Contestatie executare silita

Buna ziua,
Am depus o contestatie la executare silita si mi s-a dat termen in octombrie.Rugamintea mea e sa imi spuneti daca mai trebuie sa fac ceva pana atunci.Am inteles de pe diverse site-uri ca in astfel de cazuri,instanta,trimite executorului/creditorului notificare cum ca s-a contestat executarea si ca acestia din urma vor trimite intampinare,iar eu la randul meu pot sa dau raspuns la aceasta intampinare.Toate acestea se intampla inainte de termenul fixat sau la termen?Voi fi notificat prin posta sau trebuie sa ma interesez eu la judecatorie?Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: k33n81 , utilizator 13:02, 25 August 2015
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc pentru informatie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen intampinare la recurs? pirina pirina am castigat un proces pe fond, paratul a depus recurs, am vazut acest lucru pe portalul tribunalului.Avocatul meu este plecat din tara si nu pot lua legatura ... (vezi toată discuția)
Lipsa calitatii procesuale pasive ramy84 ramy84 Am cerut executarea silita a unui debitor iar acesta a facut contestatie la executare, Biroul Executor Judecatoresc primind citatie pentru a se prezenta la ... (vezi toată discuția)
Executorul judecatoresc are calitate procesuala pasiva? decarrera_ro decarrera_ro Executorul judecatoresc are calitate procesuala pasiva in cazul contestatiei la executare? Contestatia este facuta de catre debitor impotriva tuturor actelor ... (vezi toată discuția)