Buna ziua,
tocmai am platit contributia cas din 2006 incoace (cu penalitatile aferente...) si am remarcat pe chitanta o chestiune ciudata: ca contributia+penalitatile pe 2007 a fost mai mica decat contributia+penalitatile pe 2008, desi veniturile nete pt cei 2 ani au fost identice! Este posibil? A avut loc intre 2007-2008 o modificare a legislatiei privind impozitarea?
Am remarcat ca s-a trecut de la cota de 6.5% la 5.5%, dar nu stiu incepand cu ce data. Si - odata cu aceasta schimbare - s-au modificat si penalitatile (adica s-au marit)? Ca altfel nu stiu cum sa-mi explic cresterea considerabila a platii de la 2007 la 2008...
Va multumesc anticipat
Multumesc din nou!
Inca o intrebare conexa:
Acordul proprietarilor, odata obtinut, este valabil permanent sau are un termen limitat de valabilitate? Si ce se intampla dc unii dintre proprietarii care au semnat au decedat si urmasii lor nu mai sunt de acord cu functionarea cabinetului?
Inca o data multumiri anticipate!
Buna ziua, intrebarea mea este urmatoarea:
Pt infiintarea unui cabinet medical este necesar acordul Asociatiei de locatari si/sau acordul locatarilor de pe acelasi palier?
Si, daca un cabiunet medical s-a deschis fara acest acord (sau cu semnaturile locatarilor falsificate...), cui ar trebui sa ii reclam?
Va multumesc anticipat!