avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1262 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... contributii cas pentru pfa
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

contributii cas pentru pfa

Buna ziua,
tocmai am platit contributia cas din 2006 incoace (cu penalitatile aferente...) si am remarcat pe chitanta o chestiune ciudata: ca contributia+penalitatile pe 2007 a fost mai mica decat contributia+penalitatile pe 2008, desi veniturile nete pt cei 2 ani au fost identice! Este posibil? A avut loc intre 2007-2008 o modificare a legislatiei privind impozitarea?
Am remarcat ca s-a trecut de la cota de 6.5% la 5.5%, dar nu stiu incepand cu ce data. Si - odata cu aceasta schimbare - s-au modificat si penalitatile (adica s-au marit)? Ca altfel nu stiu cum sa-mi explic cresterea considerabila a platii de la 2007 la 2008...
Va multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Contributii 2008 ContSters60781 ContSters60781 Ar putea cineva sa ma ajute cu o lista cu procentele pentru toate contributiile salariale pentru angajator si angajat, incepand cu 1 dec 2008 ? (nu numai ce ... (vezi toată discuția)
Contract asigurari sociale pentru pfa AndaNec AndaNec Buna ziua, Sunt o PFA infiintata in anul 2007, impozitata in sistem real. Doresc sa inchei contract individual de asigurari sociale la stat (contributie ... (vezi toată discuția)
Plata contibutiilor la sanatate pfa-uri gratiana04 gratiana04 Buna seara , Sunt PFA din 2007 (neplatitoare de TVA) si nu am platit pana acum deloc contibutiile la sanatate, nu stiu nici macar cat sunt dobanziile si cat ... (vezi toată discuția)