avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Activitate costangy

Activitate costangy

o fisa de radiere fiscala valabila 30 zile dupa care isi pierde valoarea
in data de 14 dec 2009 am fost la finante si am cerut radierea fiscala a unei masini la citire am constatat ca e valabila 30 zile lucratoare in acele zile am platit impozitul si nu aveam masina de plata .
saptamana trecuta am vz masina in alt judet cu nr mele si am gasit si proprietarul care, stupoare ,nu inscrisese masina pe numele lui .Circula cu masina inmatriculata pe numele meu.
MULTUMESC!!
VA SALUT! cu respect
ma numesc Severin si sunt din Galati am cautat o lege despre spatiile comerciale de la parterul blocurilor ce se poate deschide si cu ce aprobari
Locuiesc la etajul 1 si la parter am o patiserie care e sursa de caldura si de GALAGIE ... eu personal am centrala de apartament si la punerea in functie m-i s-a cerut aprobarea vecinilor precum ca le produc discomfort termic de la firma asta de patiserie nu a venit nimeni sa ma intrebe
am impresia ca aprobarile dau primaria cu ochii inchisi
a doua la mana la nivelul geamului meu de la dormitor au o firma luminoasa care produce mult discomfort lumina puternica
AM VREO CALE DE ATAC PE UNDEVA? ca de vorba buna nu se poate am tot incercat degeaba
VA MULTUMESC ANTICIPAT !!!!