avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 249 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... problema !! am nevoie de ajutor!!!!!
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

problema !! am nevoie de ajutor!!!!!

in data de 14 dec 2009 am fost la finante si am cerut radierea fiscala a unei masini la citire am constatat ca e valabila 30 zile lucratoare in acele zile am platit impozitul si nu aveam masina de plata .
saptamana trecuta am vz masina in alt judet cu nr mele si am gasit si proprietarul care, stupoare ,nu inscrisese masina pe numele lui .Circula cu masina inmatriculata pe numele meu.
Ultima modificare: Luni, 13 Decembrie 2010
costangy, utilizator
Cel mai recent răspuns: PFA NECSA IOAN , Evaluator 14:18, 13 Decembrie 2010
De ce nu mergeti la fisc si pe baza contractului de vanzare-cumparare radiati masina? Nu inteleg despre ce fisa fiscala este vorba.
o fisa de radiere fiscala valabila 30 zile dupa care isi pierde valoarea
daca dvs ati radiat-o de la administratie, nu mai aveti vreo legatura cu masina sau cumparatorul ei
Modul in care expuneti problema nu este destul de clar ceea ce da nastere unor intrepretari!
Va sugerez sa va expuneti problema mai concret. Ceva-mi scapa! Dupa radierea de la fisc ...v-ati prezentat la politie pentru radiere? Ce se intelege de aici:"am platit impozitul si nu aveam masina de plata ." Pai daca ati platit impozitul...inseamna ca erati inregistrat cu masina nu?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Circulatia pe drumurile publice cu o masina radiata fiscal! radupe radupe Va salut! Care sunt riscurile si consecintele legale la care se expune o persoana care conduce pe drumurile publice o masina radiata fiscal,in conditiile in ... (vezi toată discuția)
Act vanzare cumparare auto Bossde_Boss Bossde_Boss Buna ziua!.... Unde se fac actele de vanzare auto daca nu exista posibilitate de eliberare factura? Sunt valabile si cele tip cu certificat de radiere ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare autoturism raulTM raulTM Buna ziua si LA MULTI ANI! Acum 3 luni am cumparat o masina cu contract de vanzare-cumparare si m-am inteles cu fostul proprietar sa ramana masina pe el,sa ... (vezi toată discuția)