avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 247 soluții astăzi
Forum Activitate marian2003gsm

Activitate marian2003gsm

Răspuns la discuția plangere contraventionala
ok, am inteles asta. trebui sa dovedesc cumva ca stationam. dar referitor la ce am scris in inceput, mai concret ca mi-au gresit numele in procesul verbal si in declaratia martorului luat de pe strada?
Răspuns la discuția plangere contraventionala
eram pe un drum public si stationam cu motorul pornit.am atras atentia cu nr rosii si asa au venit la mine.
Răspuns la discuția plangere contraventionala
banuiesc ca sun corecte.pt ca mi-au verificat datele prin statie. ideea este ca in toate 3 hartii ( proces verbal,declaratia martorului,declaratia mea) imi apare numele gresit.
cetatenia nu o va primi. dar i se va da un permis de sedere pt 5 ani pe care trebui sa-l reinoiasca. si va putea sa-si faca si o carte de identitate provizorie
Buna ziua, as vrea sa stiu daca ma puteti ajuta cu un sfat?Acum 2 zile prietena mea nu a mai reusit sa porneasca masina. M-am dus am am pornit masina si in acest timp a venit un echipaj de politie langa noi. Eu nu posed permis iar numerele erau expirate de 1 zi. Politistii mi-au intocmit un proces verbal in care mi-au gresit numele din preda cristi in preda cristian. au chemat un martor pe care l-au pus sa dea o declaratie. in declaratia martorului iar este notat numele gresit. m-au pus si pe mine sa dau o declaratie si m-au pus sa scriu si eu numele gresit. in aceste conditii ce sanse am sa obtin anularea procesului verbal, avand in vedere ca atat in el cat si in celelalte 2 declaratii existente apare numele gresit. mentionez ca nu am semnat nici procesul verbal.