Filtrează articole după
Explicăm Legislația

Activitate florin42

Cred ca aveți dreptate a fost contor standard... Acum 8 ani au pus unul cu citire de la distanta acum zic ca ei nu au emis aviz pentru apa

liviu_emil a scris:

Eu nu înțeleg de ce acest furnizor cere la 7secole de funcționare document în baza cărora se a pus în funcțiune aceasta alimentare.nu cumva este haos la ei,sau cer tot felul de chestii (care ar trebui sa le aibă)doar așa sa se afle în treabă.eu știu că orice contract transferul își modifica doar titularul.

Nu la toate întrebările

Cabinet Individual de Avocat_ G Stelea a scris:

Ați modificat destinația/utilizarea locuinței in spațiu comercial/turistic/evenimente ?
Ați efectuat modificări ale instalației de preluare/evacuare ?

Da nu avea datorii în plus este un contor cu citire de la distanta.

Am uitat sa spun înainte de a mi spune de aviz m au trimis sa plătesc 70 lei apa neplatita
Pai dacă avea contor de apa și plătea lunar apa nu e logic ca avea?

Cabinet Individual de Avocat_ G Stelea a scris:

Proprietarul anterior avea contract de furnizare apa potabilă și de preluare in canalizarea publica ?

Am cumpărat o casa.. Când am mers la compania de apă sa trec contorul de apa pe mine mi au zis ca am nevoie de avize
Cum de avea contor de apa are canalizare dacă nu are avize?
La ce sa ma aștept?
Acum 20 de ani am cumparat un teren pentru care am,platit inpozit ,acum i am facut cadastru nou .. ,a reiesit,ca am cu aproape 900 mp mai putin decat in acte si ca o parte din El, este intravilan, ..mi sa spus sa merg la registrul agricol la primarie pt al declara zis si facut ...dar cei,de la registrul agricol l au trimis la serviciul impunere persoane fizice .Acum vin si intreb de ce l au trimis la serviciul impunere persone fizice si de ce il tin de 3 saptamani la ei ? Ce poate dura atat in era digitala?
La mine erau 10 zile lucrătoare și au trecut 21.

Cornel Vasile a scris:

termenele de eliberare a documentelor şi datelor rezultate din furnizarea serviciilor de către Agenţia Naţională de Cadastru şi Publicitate Imobiliară şi unităţile sale subordonate
[ link extern ] /

Care este termenul maxim de rezolvare a unei cereri la BCPI?
Am semnat un act de alipire la notar .. cam cât durează pana primesc cf? Având în vedere ca am numar cadastral nou pt terenul nou format eliberat de bcpi
As vrea sa știu dacă notarii trimit actele online sau fizic la bcpi