avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1029 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am cumpărat o casa. Când am mers la compania de apă ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am cumpărat o casa. Când am mers la compania de apă sa trec ...

Am cumpărat o casa.. Când am mers la compania de apă sa trec contorul de apa pe mine mi au zis ca am nevoie de avize
Cum de avea contor de apa are canalizare dacă nu are avize?
La ce sa ma aștept?
Proprietarul anterior avea contract de furnizare apa potabilă și de preluare in canalizarea publica ?
Pai dacă avea contor de apa și plătea lunar apa nu e logic ca avea?

Cabinet Individual de Avocat_ G Stelea a scris:

Proprietarul anterior avea contract de furnizare apa potabilă și de preluare in canalizarea publica ?

Nu e "logic". Poate era racordat la alimentarea unui proprietar vecin ca utilizator in aval. Aveti copia contractului de furnizare si adeverinta lipsei de datorii pe care le-ati primit la momentul semnarii contractului de vanzare-cumparare ?
Da nu avea datorii în plus este un contor cu citire de la distanta.

Am uitat sa spun înainte de a mi spune de aviz m au trimis sa plătesc 70 lei apa neplatita
Ultima modificare: Marți, 18 Noiembrie 2025
Manuela Rășină, administrator
Ați modificat destinația/utilizarea locuinței in spațiu comercial/turistic/evenimente ?
Ați efectuat modificări ale instalației de preluare/evacuare ?

Alte discuții în legătură

Probleme cu consumul la apa - plata pierdere 600 mc cauzata de o defectiune ownage ownage Bună seara. Mă numesc [editat] și as avea nevoie de un sfat din partea dvs. Am o problema cu consumul la apa. Locuiesc la bloc și apa îmi este contorizata ... (vezi toată discuția)
Mentenanta instalatie publica apa potabila alexandrust alexandrust Salutare, Am nevoie de un sfat/idee legat de administrarea, intretinerea si mentenanta instalatiei publice de alimentare cu apa potabila dintr-o ... (vezi toată discuția)
Apa canal ilfov anulare abuziva contracte johnybravo johnybravo Buna ziua Este posibil ca Apa Canal Ilfov sa anuleze/rezilieze contractul individual de furnizare a apei doar pentru ca asa vrea? In conditiile in care ... (vezi toată discuția)