avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Activitate cherim

Activitate cherim

Fostul meu soț trebuie să dezbata succesiunea la casă impreuna cu fratii lui. Nelamurirea mea este că dacă fostul soț poate are drept de semnatura avand probleme de sănătate și anume sevraj alcoolic ( am fișa de internare in spital) si momentan are pierderi de memorie și nu se tratează. Intreb pentru faptul că i s-a cerut de ceilalti fratii sa faca succesiunea dar cu clauza ca după moartea lui copii noștri să nu aibă drept la mostenire . Ce aș putea face in cazul acesta ? Va mulțumesc.
Am 16 ani jumate si vreau sa stiu ce fe de contract de munca as putea sa fac pentru a fii sigura ca primesc salariul..
Răspuns la discuția divort cu minori
cel mic sta cu fratele meu ,tatal minorului si se ocupa bunicii de el dearece locuiesc in aceeasi curte
Fratele meu vrea sa divorteze avand doi copii minori . sotia lui a plecat de acasa cu unul din copii de 16 ani . nu au o adresa stabila si nu stie unde le poate gasi. cum procedeaza ca sa divorteze si sa i se incredinteze pentru crestere copilul cel mic ,el avand posibilitati de al creste si educa .
Discuție poprire salariu
am un angajat cu 2 ore si salariu brut de 200 ron , am primit de la un exececutor judecatoresc ordin pentru poprire salariu ce pot sa fac ????
cum fac un nir de la un furnizor platitor tva in programul [EDITAT] ??
Discuție executare
buna ziua
am o societate care este in procedura de faliment si in perioade de reorganizare am emis bilet la ordin fara acoperire unei societati .firma respectiva nu s-a inscris la masa creduala dar vrea sa ma execute pe mine ca persoana fizica ??
Discuție carte funciara
contractul de comodat se inscrie in cartea funciara?multumesc
buna ziua
am credit pe societate care este in insolventa si este ipotecat apartamentul .am intarziat cu plata si vreau sa stiu care sunt procedurile si daca au posibilitatea de a-mi executa apartamentul intr-o luna se zille . Mai am de platit 5000 ron si vreau sa platesc toata suma luna viitoare .
stiu ca societatea fiind in insolventa nu ar trebui sa platesc penalitati si dobanda . am vorbit cu cei de la banca si mi-au zis ca pe ei nu i-a anuntat nimeni de starea societatii . Administratorul judiciar mi-a zis ca cei de la banca trebuiau sa verifice in ( monitorul oficial ) sau ceva de genul.
Am avut un contract de inchiriere cu o firma de telefonie mobila care a expirat anul trecut neajungand la o intelegere pentru prelungire .antena respectiva este inca pe terenul meu si nu stiu cum sa procedez pentru a-si lua antena de acolo deoarce eu vreau sa construiesc o locuinta . Am consultat un avocat si mi-a zis ca daca ii dau in judecata poate dura 2-3 ani si la final o sa-mi plateasca aceeasi suma de bani ca in contractul anterior .
Nu cred ca este normal sa ocupe locul atata timp cat a expirat contractul .
ce ma sfatuiti ????