avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1379 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... executare
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

executare

buna ziua
am o societate care este in procedura de faliment si in perioade de reorganizare am emis bilet la ordin fara acoperire unei societati .firma respectiva nu s-a inscris la masa creduala dar vrea sa ma execute pe mine ca persoana fizica ??
Cel mai recent răspuns: Catalina Apetrachioaei , Consilier juridic 00:36, 12 Iulie 2012
firma este deja in faliment sau va aflati inca in perioada unui plan de reorganizare votat ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bilet la ordin danadaia danadaia Buna ziua Am emis un bilet la ordin pt o anumita firma iar la momentul scadentei nu am avut bani in cont iar acel bilet a fost refuzat din lipsa de ... (vezi toată discuția)
Executare silita bilet la ordin florindansam florindansam Buna ziua ! Am facut un credit la banca pentru firma mea acum 3 ani si am girat cu imobilele proprietatea firmei,de anul trecut firma se afla in procedura de ... (vezi toată discuția)