avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Activitate ioan neicu

Activitate ioan neicu

Buna ziua! Un cetatean roman curezidenta in spania cu contract de munca pe termen nelimitat PROPRIETAR al unui autoturism inmatriculat in Spania,are dreptul sa circule pe drumurile publice din Romania? ce perbileste o taxa ioada de timp? Noua lege privind circulatia ia romania a vehiculelor inmatriculate in alt stat nu incalca dreptul la proprietate si la libera circulatie? nu este o lege anti economica? atat acesta lege cit si cea care stabileste o taxa de inmatriculare ABERANT DE MARE? Spun asta pt ca daca aceasta tax ar fi fost mai rezonabila NIMENI din romania nu ar fi inmatriculat autoturizele in alt stat (PLATIND ACOLO TAXA DE INMATRICULARE,IMPOZITE,ASIGURARI ETC) Pe ce lume traiesc guvernantiinostri??
Discuție succesiune
se poate face o succesiune direct la un succesor al unui succesor al celui decedat ,cu acordul partilor? Adica tatal a decedat lasind doi mostenitori mama si fica. se pot face actele pe numele ficei (mama renuntind) pt a evita adoua succesiune mama ffnd f in virsta?
cum se face ca cei ce au furat miliarde (si se stie cine) curtea suprema de justitie nu se autosesizeaza si sa le fie confiscate averile pina si la cea mai indepartata ruda, ? Banii astia ne-ar scoate din criza si ar da bine si pt justitia romana.nu are nimeni curajul sa-actoneze in judecata? eu ca persoana fizica pot da in judecata pe acei care furind bani de la buget ma oblig a sa platesc(prin taxele cele mai mari di UE)cea ce nu am folosit?¿