avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... cei care ne-au adus in starea de saracie in care ...
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

cei care ne-au adus in starea de saracie in care sintem nu pot fi actionati in judecata?

cum se face ca cei ce au furat miliarde (si se stie cine) curtea suprema de justitie nu se autosesizeaza si sa le fie confiscate averile pina si la cea mai indepartata ruda, ? Banii astia ne-ar scoate din criza si ar da bine si pt justitia romana.nu are nimeni curajul sa-actoneze in judecata? eu ca persoana fizica pot da in judecata pe acei care furind bani de la buget ma oblig a sa platesc(prin taxele cele mai mari di UE)cea ce nu am folosit?¿
Cel mai recent răspuns: vasi49 , utilizator 20:43, 27 Iunie 2010
aveti destule dovezi sa demonstrati acest lucru?
daca nu,mai bine ramaneti in aceeasi stare pe care o aveti in acest moment pt ac daca dati in judecata pe ,,acele persoane"...si nu acstigati procesul,platiti si cheltuielile de judecata si pe avocatii acelor persoane....asa ca....ganditi logic inainte.daca nu aveti resurse si dovezi clare.....
Avand in vedere momentul in care s-a declansat procedura de orientare spre saracie cronica a Romaniei, numarul persoanelor implicate in perpetuarea acestei stari economice a crescut odata cu rata inflatiei..........
Sa observam de cand s-a declansat aceasta, ...... apoi sa-i judecam pe cei care fac eforturi .... ( pentru imposibilitatea / incapacitatea etc, etc....)
Referitor la miliardele despre care vorbiti sa nu uitati un lucru : Sumele fiind mari sunt considerate indestulatoare de asa maniera incat toata lumea sa fie multumita !!!!!!!!!!!!!!!
Ne-ar scoate din criza si reducerea numarului de parlamentari care folosesc locul de munca drept dormitor, si comercializarea autoturismelor de lux pe care acestia le folosesc, reducerea costurilor privind benzina utilizata, reducerea cheltuielilor de protocol si multe alte sume puse la dispozitia acestora.
domnule av.BARNEA am putea aduna dovezi impotriva acestor specimene care ne-au adus in sapa de lemn?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensia almentara Claudia Tarica Claudia Tarica Buna ziua, Sotul meu are un copil din afara casatoriei in varsta de 4 ani,pana acum un an ia platit pensia alimentara desi nu mai avea serviciu si s-a nascut ... (vezi toată discuția)
Consolidare imobil fara accept vecini bogdan.sb bogdan.sb Buna ziua, sunt proprietarul unui imobil (casa de locuit unifamiliara, parter + pivnite), situat in mediul urman, construit in mai multe etape pe parcursul ... (vezi toată discuția)