Filtrează articole după
Explicăm Legislația

Activitate copanu

Discuție Intrebare
Cum pot dovedii sau ce imi trebuie sa dovedesc un concubinaj?
Răspuns la discuția rca la leasing financiar
multumesc ptr. raspuns.dar mai am o nelamurire,am sunat la firma de leasing si i-am intrebat de valoarea rca.dinsii mi-au spus ca se va modifica felul plati.ulterior primesc factura care nu era modificata.ii sun si ii intreb de ce nu sa modificat,raspunsul fiind foarte rece si rastit.si tot ei mi=au spus ca omniasig va face diferentierea dintre p.j. si p.f. ulterior am facut o plingere la opc.referitor la articolul din contract care se refera la asigurare care dupa parerea unui avocat este neclar. zilele trecute primesc mesaj de la firma de leasing ca am rate restante adica 3 (rata masini ,casco si rca) sunindui mi sa vorbit rastitsi amenintator .de ce ? si de ce imi sunt trecute penalizari la rata masinii daca a fost platita la zi? multumesc anticipat.
am un auto luat in leasing de doi ani,rca are o valoare mare de 910 lei ,eu sunt pers. fizica.intrebarea este de ce nu platesc rca ca pers. fizica si de ce nu imi pot schimba firma de asigurari?ce pot face in situatia asta?
am un auto in leasing, de doi ani si trebuie sa platesc rca ca pers. juridica, eu fiind pers. fizica .de ce?rca este la astra .alte societati de asigurare fac diferentierea exemplu omniasig.ce pot face in acest caz?imi pot schimba soc. de asigurare?