avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 308 soluții astăzi
Forum Activitate Alexia2760

Activitate Alexia2760

Multumesc mult!
Buna ziua! Sunt functionar public si colega (functionar la randul ei si casiera) mi-a sustras telefonul mobil in timp ce imi incasam salariul . Am facut plangere la politie si dupa 7 luni a aparut telefonul si autorul furtului (atunci nu stiam cine mi l-a sustras). Ce urmeaza ? Ce am de facut? Am inteles ca are dosar penal dar mie doar mi-au adus telefonul si s-au ferit sa-mi comunice in scris autorul.
Răspuns la discuția cfp si nemotivate
Multumesc pentru raspuns
Răspuns la discuția cfp si nemotivate
Care este perioada maxima de suspendare a CIM din initiativa angajatului ?
Cine constata incompatibilitatea? Sunt functionar public si la noi s-a intamplat asa...era consilierul juridic al consiliului local , a avut concurs aranjat , eu am fost pe perioada determinata secretar(nu intruneam conditiile de vechime si nu am fost acceptata la concurs) . Dupa ce a luat concursul , in 3 zile si-a scris dispozitia de numire fara sa-si dea demisia din functia de consilier. Bineinteles ca nu am semnat dispozitia "pentru legalitate" dar de la Prefectura nu au respins-o...Verbal am facut cunoscut faptul ca este in incompatibilitate...am facut scris si la ANFP si mi-au raspuns ca vor veni sa verifice...au trecut doi ani de-atunci si...nimic...Ce mai e de facut?...In afara de a parasi Romania...
Ce se intampla in cazul in care nu-si da demisia si este numit in functia de secretar?
Răspuns la discuția vechimea in studiile absolvite
Aceeasi situatie a fost si la alte comune...cum ar fi Belcesti de Iasi , numai ca persoana sustinuta era consilier juridic al Consiliului Local...am inteles ca nici asta nu este considerata de ANFP vechime in specialitatea studiilor...am facut sesizare la ei si...numai in bataie de joc mi s-a raspuns...s-au tras destule sfori..."Traim in Romania..."
Răspuns la discuția Prima de vacanta
Ma interesa si pe mine raspunsul complet. Daca s-a facut cerere de acordare in decembrie si nu a fost luata in seama...ce putem face? Instanta?
V-as fi recunoscatoare daca mi-ati trimite acest regulament de care vorbiti pe adresa Alexia2760@yahoo.com . Va multumesc anticipat!
OUG 34/2006 cu modificarile ulterioare...contract achizitie servicii...