avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Activitate Anedis

Activitate Anedis

Răspuns la discuția Admitere INM 2014
A folosit cineva programul vialex sau grilele pe care le-au scos ei? Sunt curioasa daca merita banii.
Răspuns la discuția Admitere INM 2014
Legat de obligații, in afara de Pop si Vasilescu, mai sunt alte cărți pe piață testate de voi pe care sa le cumpăr? Mie Pop mi se pare un pic stufos, ma cam pierd in detaliile lui.
Răspuns la discuția Admitere INM 2014
Eu am folosit mai puține cărți decât voi, cred ca o sa-mi lărgesc orizontul. Si eu aștept Boroi cu nerabdare, ca am probleme mari la procedura.
Răspuns la discuția Admitere INM 2014
Ma alătur si eu grupului. Anul acesta nu v-am putut urmări insa de acum încolo vom fi colegi de suferință. Pentru mine examenul de anul acesta a fost o mare dezamăgire si inca îmi caut motivație lăuntrică pentru anul viitor. V-aș întreba pe cei care ați dat de mai multe ori ce sisteme de învățat folosiți. La mine e clar ca cel de acum nu e eficient.
Răspuns la discuția Admitere INM 2014
Ma poate ajuta si pe mine cineva cu cartile de fise ale lui udroiu? Ma intereseaza penalul special si procedura penala. Multumesc.
Răspuns la discuția Admitere INM 2014
O rugaminte: are cineva cartile de fise ale lui Udroiu pe noul cod penal? Ma interesează un xerox pe cartea de fise pe penal special.
Răspuns la discuția Admitere INM 2013
Pentru drept succesoral ce carti folositi in afara de Liviu Stanciulescu? Am vazut de curand o carte a Veronicai Stoica prin librarii, ar putea cineva sa-mi spune cum e?
Răspuns la discuția Admitere INM 2013
Intrebare pentru cei care invata contracte - in cartea lui boroi - institutii...... locatiunea are ca varietati inchirierea si arendarea, acestea fiind subsectiuni in cadrul contr de locatiune. Totusi anul trecut nu au intrat in tematica, dar e adevarat si ca in cartile de contracte vechi inchirierea si arendarea erau tratate separat. Acum ca sunt incluse in cadrul cap dedicat locatiunii, trebuie pregatite? Voi ce parere aveti? am observat ca acum cativa ani era inclusa si inchirierea in tematica pentru inm.
Răspuns la discuția Admitere INM 2013
Am cumparat si eu cele doua carti cu fise pe penal si procedura penala si sunt intr-adevar bune pentru o recapitulare a materiei fulger, insa daca trebuie sa-ti construiesc o baza, cum e cazul meu, nu prea te ajuta. Eu vreau sa le vand, daca e cineva interesat, ma poate contacta.
Răspuns la discuția Admitere INM 2012
In afara de cartile lui Udroiu si Neagu, ce carte de procedura penala imi mai recomandati?Spre surprinderea mea am gasit grile ce nu au raspuns in cartile mentionate sau situatii ce sunt tratate foarte sumar.