avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Activitate cicea

Activitate cicea

Scoala la care ma refer este situata la sat, are incalzire centrala pe lemne, si desi e rece afara nu se face focul, inca.



Exista o data fixa cand se da drunul la incalzire in scoli, sau la cateva zile cu temperaturi mai scazute, ploioase, reci consecutive, toamna?
Răspuns la discuția Apometru FGH 420
Casutele cifrelor sunt albe, nu are nimic in rosu.
are 5 casute de citire in mc,se iau toate in considerare la citire s-au numai primele 4. mentionez ca l-am montat de 2 sapatamani si ultima casuta arata deja cifra 5.
Am centrala termica pe combustibil solid ( lemne) de 4 ani si vecinul de pe partea cu cosul de fum de trei saptamani vrea sa nu mai fac foc pt. ca spune ca se duce fumul la el.Precizez ca ,cosul se afla montat in interiorul curtii mele la distanta de 1m de gard si inaltimea 0,5m peste coama casei mele. Casa lui este m-ai inalta cu 1 etaj ca a mea si intre mine si casa lui se afla curtea dinsului .Vreau sa stiu daca pot avea neplaceri legate de mediu din aceasta cauza,si care este legea ce prevede unde si cum se monteaza cosul de fum.
un vecin s-a lut de mine am facut plagere la politie a recunoscut fapta si eu m-am les cu avertisment cu toate ca nu am avut nici o riposta nici fizica nici verbala . daca am semnat procesul verbal m-ai pot face contestatie
Răspuns la discuția mostenirea
Bunicul are 2 fete (mama si o sora) precizez ca sora nu are nicio pretentie si are titlu de proprietate pe terenul pe care este construita casa. Prin contrat de vanzare-cumparare direct cu mine (nepot) incheiat, mai poate fi atacat in instanta?
Discuție mostenirea
As vrea sa stiu care este forma juridica ce nu poate fi atatcata in instanta in legatura cu mostenirea unei case de la un bunic avand in vedere ca mai sunt si alti urmasi.
Răspuns la discuția pfa activitate comert
multam
Răspuns la discuția linie curent separata
multam