avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 340 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... probleme cu vecinul legat de cosul de fum
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

probleme cu vecinul legat de cosul de fum

Am centrala termica pe combustibil solid ( lemne) de 4 ani si vecinul de pe partea cu cosul de fum de trei saptamani vrea sa nu mai fac foc pt. ca spune ca se duce fumul la el.Precizez ca ,cosul se afla montat in interiorul curtii mele la distanta de 1m de gard si inaltimea 0,5m peste coama casei mele. Casa lui este m-ai inalta cu 1 etaj ca a mea si intre mine si casa lui se afla curtea dinsului .Vreau sa stiu daca pot avea neplaceri legate de mediu din aceasta cauza,si care este legea ce prevede unde si cum se monteaza cosul de fum.
Cel mai recent răspuns: eraz , utilizator 11:19, 19 Iulie 2012
Procesul verbal la terminarea lucrarilor emis de Inspectia de Stat in Constructii si cel de receptie finala a casei emis de Primarie sunt necesare in vederea intabularii constructiei realizate.
Acest documente mi-au fost necesare dupa aproximativ 5 ani.
Dupa opinia mea, pe cale de consecinta, si cosul de fum intra in circuitul civil, prin existenta numarului cadastral atribuit imobilului, daca s-au respectat normele tehnice de construire a cosului,
Intotdeauna oamenii s-au acoperit cu hartii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cos de fum a vecinului in apropierea casei mele gabrielli68 gabrielli68 Buna ziua! In acest an am terminat casa noua, cu autorizatie de constructie, receptie facuta in luna aprilie, locuiesc in ea din mai 2017. Simultan s-a ... (vezi toată discuția)
Sita parascântei draxl draxl 1. Unde se monteaza sita parascantei pe un cos de fum inalt de 10 metri, cos ce apartine unei centrale pe lemne? 2. Pentru aceslasi cos de fum este necesar ... (vezi toată discuția)
Cos de fum pe calcan mai inalt i97ccp i97ccp Buna seara, Am autorizatie de constructie, cu alipire la calcan. Nu a fost nevoie de acordul vecinului pentru emiterea autorizatiei. Acum, vecinul vrea bani, ... (vezi toată discuția)