avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1353 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate florin-dorel

Activitate florin-dorel

Răspuns la discuția Amenda rovinieta
In alta ordine de idei,PV s-a intocmit 04 01 2010 fara semnatura mea,iar afisarea la domiciliu s-a efectuat pe data de 10 02 2010,deci este o luna pana la comunicare.Nu se prescrie?
Am primit o amenda pentru rovinieta,si i-am dat in judecata pe cei de la drumuri pe motiv ca procesul verbal nu a fost scris in fata mea,ci la birou a doua zi ,dreptul meu la obiectiuni,in dreptul martorului este semnatura lui pentru ca nu are nici un martor. Prin decizia judecatorului motiveaza ca :LIPSA SEMNATURII MARTORULUI,este o omisiune apta sa atraga anularea PV,insa fiind o nulitate virtuala in cadrul careia vatamarea nu se presupune decit sa faca dovada existentei unei vatamari care nu poate fi inlaturata decit prin anularea actului.Iar privind DREPTUL de a face OBIECTIUNI,agentul constatator a mentionat expres ca nu am fost de fata la intocmirea PV.Instanta a hotarit ca admite in parte plingerea si modifica PV in sensul reducerii sanctiunii amenzii aplicate de la 1000 la 500 lei.Ce ar mai trebui in situatia data sa fac?avind dreptul la recurs si tinand cont ca am rovinieta in aceeasi zi dar cu o ora mai tirziu decind m-a oprit.Va multumesc.