avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Activitate florina.ciochina

Activitate florina.ciochina

Răspuns la discuția Conventie civila pentru lucrari
si eu imi pun aceleasi intrebari...am avut o conventie civila in iulie, singura,(eu si femeia de srviciu acem contract individual de munca)....am facut stat de plata separat, am retinut impozit...acum in august aceasta suma o intoduc in foaia de varsamant cu care platesc impozitul meu si al fem de serviciu? celelalte obligatii, sanatate, somaj le mai platesc? ce alte obligatii in viitor mai deriva de la aceasta conventie? ma refer la declaratii, fise fiscale etc.? si daca vine control le spun ca asa mi-au recomandat pe forum?
Răspuns la discuția Conventie civila pentru lucrari
Spuneti-mi in care lege este mentionata conventia de prestari servicii? Sunt controverse legate de aceasta si va trebui sa justific domnului presedinte, punctual in lege. Multumesc!
Răspuns la discuția Conventie civila pentru lucrari
Multumesc pentru raspunsul prompt. Va rog mentionati si legislatia unde gasesc acest raspuns. Unde se vizeaza aceasta conventie? La ITM sau la Administratia sector 6? Fac stat de plata separat? Se vizeaza de catre ITM? Eu si femeia de serviciu avem contract individual de munca inregistrat la ITM si statul se vizeaza lunar de catre ITM.
Florina Ciochina
Sunt administratora unui bloc din sectorul 6 bucuresti si doresc sa stiu daca se mai fac conventii civile...
Un pensionar din bloc ne-a rezolvat niste probleme: a schimbat bateriile de apa rece si apa calda de la ghena, a pus si contori de apa, a deratizat in subsol, a efectuat lucrari de zidarie dupa o reparatie a unei conducte. Pentru aceasta mi-a cerut 300 lei.
Pentru ca are timp liber vorbeste cu vecinii administratori din zona care-i spun ca este recomandat sa-i fac conventie civila de prestari servicii pt ca dumnealor asa procedeaza. Va rog spuneti-mi baza legala in care ii pot da acesti bani. Se mai accepta conventiile civile? Acestea se fac intre Asociatia de Propr si executant ?Cine le vizeaza? Ce taxe si impozit trebuie sa platesc? Va multumesc anticipat...florina ciochina