Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
ieri prietena mea a fost surprinsa sustagand bunuri in valoare de 30 de lei.a fost prinsa de organele de paza,dusa in acea camera ,unde s-a completat o fisa si a fost atasat bonul fiscal al bunurilor sustrase achitate ulterior.unul din agenti a amenintat-o ca ii face dosar penal.care sunt riscurile?ea nu a semnat nimic si nu a dat nici o declaratie dar a recunoscut fapta. multumesc!
Fiind constatata o fapta de furt, normal ca vor face sesizare, dar avand in vedere ca prejudiciul este mic si s-a recuperat pe loc va primi o amenda administrativa care nu se trece in cazier.
Succes!
A! si inca ceva ...al cui era apartamentul? Doar al "ultimului bunic"? Caci daca era in parte si al "penultimului bunic" :) (bunica) ma tem ca tot aveti de dezbatut 2 succesiuni succesive. Asa in cazul in care nu s-a dezbatut succesiunea bunicii (nu ne-ati povestit, n-am de unde sa stiu).
Despte tatal dvs. am inteles ca era unicul fiu al bunicului. Dar dvs sunteti unicul fiu al tatalui dvs!? Caci altminteri nu veti fi dvs. unic mostenitor al bunicului, ci vor veni alaturi de dvs. si fratele/sora dvs. (daca aveti).