avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Activitate lucian_d

Activitate lucian_d

Răspuns la discuția Admitere INM 2012
b
Răspuns la discuția Admitere INM 2012
Bc
Răspuns la discuția Admitere INM august 2011
claudia_86 a scris:

In materia raspunderii comitentului pentru fapta prepusului exista discutii cu privire la o chestiune...este sau nu necesar ca prepusul sa raspunda pentru fapta proprie pentru a putea opera raspunderea comitentului (in speta prepusul actioneaza fara vinovatie). Exista pareri si pareri dar am impresia ca dominanta e cea cu necesitatea existentei vinovatiei in persoana prepusului.
Voi ce spuneti...s-a transat situatia printr-un ril, e vreuna dominanat in practica?:-/

buna din cate stiu, actualmente se merge pe ideea de culpa a prepusului, asta e opnia majoritara...insa in noul cod civil din formulare se deduce ca nu mai e necesara culpa prepusului ( art 1384 din noul cod), articol ce se refera la dreptul de regres al celui ce raspunde pt fapta altuia...
aaduta a scris:

counter a scris:

sper să picaţi 30 la testul psihologic ca să continui şi eu concursul :))


Ce mult iti iubesti tu aproapele!:))


acum na, nu te poti supara pe cei ce spera inca sa intre :) cred ca e si asta pe principiul "decat sa planga mama , mai bine plange mama lui"..si cred ca e cumplit sa pici foarte aproape de limita...pan la urma e un dram de alea in concursul asta...de pilda la interviu..sa fi primit 9,20 iar nu 9, 50 si de asta sa depinda intrarea la institut...nu stiu ce sa spun..sunt comisii diferiteformate din oameni diferiti, intrebari diferite...
spun numai ca empatizez cu cei care au ajuns pana la finele examenului si se afla sub linie din pacate..
aNdreiD a scris:

Se accepta persoane straine in camin? Ma gandeam sa vin si eu cu Jack... :))

si eu si eu vin cu un maestru vanator:)
daca nu stam in camin putem veni in vizita:)
aNdreiD a scris:

am terminat. trebuie sa gasesc link de upload. delia....ai luat! felicitari ;) astept jack-ul :))


Felicitari celor care au intrat si felicitari celor care s-au zbatut pana la capat!

[ link extern ]


Sa vedem cine se tine de cuvant :bow:mii de multumiri andrei..acum am ajuns acasa...mama a calculat cu pix si foaie biata de ea....nici nu-mi vine inca sa cred ca am intrat....si eu ma tin de cuvant...dupa deschidere, in miez de zi iesim la un pahar(tu la mai multe:)))
eu nu stiu inca ...sunt in masina, laptopul e pe moarte..ajung acasa in vreo 2 ore..pan atunci ma rog:(
aNdreiD a scris:

da...opinii intemeiate, nu la misto :) Macar daca aceste opinii ar avea un fond :). Asa intru si eu pe forumul de contabilitate si incep sa-i invat pe cei de acolo cum se face un bilant si sa ii sfatuiesc cum e mai bine sa invete :)) (sper ca se sesizeaza comparatia, sa nu o mai explic)

eu una nu inteleg...asa ca da, mai bine explica...nu vad ce doctorat trebuie sa posezi ca sa emiti opinia ca esti de parere ca exam de rationament logic masoara logica...(o oarecare forma de inteligenta)..sau care e opinia ta? ce crezi tu ca masoara?
poate ca in scris pare un mesaj agresiv dar te asigur ca nu e..cu toata candoarea te intreb ce crezi tu ca se urmareste prin examenul asta :)
observ ca pe forumul asta a avea o opinie devine o fapta tot mai temerara...nu ma implic mai mult ca nu ma pun sa rascolesc prin toate discutiile:) e constatarea(opinia)mea:) nu dadea!:)))
2011 a scris:

sau punctajul la rationament poate spune cat de odihnit ai fost sau cat de bine te-ai putut concentra in sala de examen

;)
cred ca punctajul la orice examen indica si cat de odihnit ai fost:) sau cat de bine te-ai concentrat...:)