Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
In materia raspunderii comitentului pentru fapta prepusului exista discutii cu privire la o chestiune...este sau nu necesar ca prepusul sa raspunda pentru fapta proprie pentru a putea opera raspunderea comitentului (in speta prepusul actioneaza fara vinovatie). Exista pareri si pareri dar am impresia ca dominanta e cea cu necesitatea existentei vinovatiei in persoana prepusului.
Voi ce spuneti...s-a transat situatia printr-un ril, e vreuna dominanat in practica?:-/
counter a scris:
sper să picaţi 30 la testul psihologic ca să continui şi eu concursul :))
Ce mult iti iubesti tu aproapele!:))
Se accepta persoane straine in camin? Ma gandeam sa vin si eu cu Jack... :))
am terminat. trebuie sa gasesc link de upload. delia....ai luat! felicitari ;) astept jack-ul :))
Felicitari celor care au intrat si felicitari celor care s-au zbatut pana la capat!
[ link extern ]
Sa vedem cine se tine de cuvant :bow:
da...opinii intemeiate, nu la misto :) Macar daca aceste opinii ar avea un fond :). Asa intru si eu pe forumul de contabilitate si incep sa-i invat pe cei de acolo cum se face un bilant si sa ii sfatuiesc cum e mai bine sa invete :)) (sper ca se sesizeaza comparatia, sa nu o mai explic)
sau punctajul la rationament poate spune cat de odihnit ai fost sau cat de bine te-ai putut concentra in sala de examen