avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM august 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM august 2011

Avand in vedere ca s-au afisat rezultatele concursului din ianuarie 2011 si ca threadul pt acel examen a ajuns deja la o cifra impresionanta de pagini si luand de asemenea in considerare ca incepand de astazi interesele multora dintre noi se despart (unii vor ramane acolo pt a dezbate probleme in legatura cu probele care urmeaza in concursul in curs de desfasurare), propun ca cei care au note sub 7.00 (si care vor sa dea examen in august) sa treaca pe acest thread, urmand ca dupa ultima proba din concursul aflat in desfasurare sa ni se alature si cei care, din nefericire, vor fi nevoiti sa dea si in august.
cred ca de data asta am sa ma alatur si eu discutiilor, sper sa reusesc sa fiu cat mai activa, chiar daca nu sunt inca hotarata daca mai dau si in august. Am dat de 2 ori pana acum si am picat cu 58 in august si 62 acum. Ma mai gandesc vreo saptamana si iau o decizie referitor la august 2011. Mult succes celor care nu au de gand sa renunte si spor la invatat!
Bine v-am gasit! Spor la invatat si cat mai multe dezbateri folositoare!
Nu te lasa. Si eu ma pregatesc pentru prima data pentru luna august. Stiu o groaza de magistrati care au dat de peste 4 ori.
Voi de cand va apucati de invatat?
salutare! ma alatur si eu! sper sa fiu cat mai activ! eu deja m-am apucat pt august. de fapt am continuat cele 5 saptamani de invatat pt ianuarie, unde am facut 50 de grile. bafta la invatat!

Alte discuții în legătură

Viol sau profanare de morminte (cadavru)? avTodincaVeronica avTodincaVeronica Speta: daca o femeie ajunge la morga, presupusa decedata si un angajat intretine relatii intime si aceasta isi revine, care este calificarea juridica a ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)