avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Activitate tavutzza

Activitate tavutzza

Răspuns la discuția flux numerar previziuni cu date
Va multumesc pentru raspuns!Va doresc o zi buna!
Buna, ziua, va rog sa ma ajutati intr-o problema legata de o firma, trebuie sa incasez de la un client 113000( factura lemn).O anumita banca mi-a acordat o linie de credit pentru scontare in valoare de 100000 pe 6 luni pentru aceasta factura.Va rog sa-mi spuneti care sunt inregistrarile contabile care se fac?Mentionez ca banca respectiva mi-a acordat pana acum 89600 lei!Va multumesc!
Răspuns la discuția CONCEDIU MEDICAL
Va multumesc de raspunsuri!Va doresc o zi frumoasa!
Buna ziua, doresc sa completez un flux numerar previziuni cu date!Seful meu doreste sa isi prelungeasca o linie de credit pentru o banca , si ni s-a cerut pe langa multe acte sa completam un flux numerar previziuni cu date, are cineva vreo idee despre cum se completeaza? Am unul tip si un ghid de completare, dar nu ma descurc!multumesc!
Răspuns la discuția CONCEDIU MEDICAL
Buna multumesc de raspuns, angajatorul intreaba?Exista sanctiuni in aceasta privinta?
Buna ziua, as dori daca se poate sa imi spuneti ce se intampla daca nu se intregistreaza in contabilitate concediul medical,exemplu 10 zile de concediu?Va rog sa imi raspundeti este urgent!
Buna ziua, as dori daca poate sa imi dea cineva o fisa de post pentru tehnician silvic.Va multumesc!
Răspuns la discuția Revisal
Multumesc, as mai avea o intrebare, din cate am inteles dupa ce se face inregistrarea in Revisal, pe calculator apare ceva de genul Duk integrator, trebuie salvat si trimis la Itm-online? chiar nu stiu despre ce e vb, mi-a aratat doar o data o contabila , dar nu am retinut prea mare lucru.
Discuție Revisal
Buna ziua, as dori o informatie.Pentru angajarea unei persoane care sunt pasii care trebuie sa-i urmez in programul Revisal?
Revin cu noutati. Am sunat din nou si am vb cu altcineva. Se pare ca persoana cu care am vorbit prima data nu stia prea bine.... E nevoie de curs de igiena daca am vechime, iar daca nu am vechime e nevoie de diploma de lucrator comercial.