avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 366 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Revisal
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Revisal

Buna ziua, as dori o informatie.Pentru angajarea unei persoane care sunt pasii care trebuie sa-i urmez in programul Revisal?
Cel mai recent răspuns: tavutzza , utilizator 10:28, 10 Mai 2012
Din meniul Schimbare registru angajatori selectati firma pentru care urmeaza sa faceti angajarea. Apoi din meniul Salariati deschideti Inregistrare salariati si completati cu datele salariatului. Daca firma nu este inregistrata, intrati in meniul Inregistrare angajator nou, completati datele cerute de program, iar dupa salvarea angajatorului urmati pasii mentionati mai sus.



Multumesc, as mai avea o intrebare, din cate am inteles dupa ce se face inregistrarea in Revisal, pe calculator apare ceva de genul Duk integrator, trebuie salvat si trimis la Itm-online? chiar nu stiu despre ce e vb, mi-a aratat doar o data o contabila , dar nu am retinut prea mare lucru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se salveaza in revisal in format care sa nu fie html CONSULTING TRADUCERI JURIDICE 0735643109 CONSULTING TRADUCERI JURIDICE 0735643109 daca dau export direct din \"instrumente\" se salveaza intr-un format neacceptat de ITM are cineva idee cum se salveaza corect care sunt pasii, este vb de un ... (vezi toată discuția)
Revisal modificat 16.08.2011 Irmuresan Irmuresan Imi spune si mie cineva, va rog, cum se genereaza fisierul xml in noua forma de revisal? (vezi toată discuția)
Contract de munca lyly64 lyly64 Buna ziua, VA ROG MA AJUTATI CU PROCEDURA OPERAŢIONALĂ GENERALĂ COMPLETARE SI TRANSMITERE - ... REVISAL (vezi toată discuția)