Filtrează articole după
Explicăm Legislația

Activitate cati_101

Buna ziua, multumesc pentru timpul acordat problemei mele. Cu siguranta cei de la primarie nu vor renunta usor la acesti bani. Dar in primul rand, hotararile consiliului local trebuie sa respecte prevederile legii.
Buna ziua,
Imi mentin parerea, este un abuz administrativ. In articolul 30 din Legea 273/2006 se specifica la alliniatul 6 ca taxele speciale se încasează numai de la persoanele fizice şi juridice care se folosesc de serviciile publice locale pentru care s-au instituit taxele respective.
Nu este vorba da manie, ci de indignare. In baza carei legi s-a ajuns la aceasta hotarare ilogica a consiliului local? In declaratie scriu ca nu locuieste nimeni, dar sunt obligata sa platesc taxa de salubritate pentru o persoana. Inteleg ca intentia este sa se stranga cat mai multi bani la bugetul local, dar nu e corect pentru noi, nerodul norod...

Multumesc din nou, apreciez sfaturile dumneavoastra..
Multumesc pentru raspuns. Consider aceasta obligatie un abuz, de aceea nu voi plati. Si culmea ipocriziei este ca in declaratie specific ca nu sta nimeni acolo. Pentru ce sa platesc taxa de salubritate pentru o persoana daca nu locuieste nimeni in casa parintilor mei? Ce fel de hotarari sunt acestea? Normal ca m-as simti prejudiciata. Astept sa fiu data in judecata. Bataie de joc, ca la noi la nimeni.
Buna ziua, in casa parintilor mei nu locuieste nimeni. Cu toate acestea, primaria ma obliga sa platesc gunoiul pentru o persoana. In baza carei legi sunt obligata sa platesc un serviciu de care nu ma folosesc? Multumesc mult!
Multumesc mult!
Vecina mea a intabulat pe numele ei o suprafata de 40 mp, luand si din terenul de sub casa mea. Mentionez ca in urma nesfarsitelor procese am ramas cu o suprafata de 250 mp. Ar fi putut sa ia teren in alta parte, dat fiind ca acolo este si canalizarea. Apoi a vnul andut o suprafata de teren langa aceasta fasie de 40 m, iar noul proprietar si-a facut drum pentru a-si face casa. La ce distanta fata de casa mea poate fi construit drumul?
Multumesc!
Buna ziua, se poate redeschide un proces dupa 20 de ani de la pronuntarea Sentintei Civile ramasa definitiva si irevocabila?
Răspuns la discuția PF - conditii ambalare
Speram sa scap doar cu declaratia pe propria raspundere, : (
Multumesc inca o data pentru raspuns.
Buna ziua !
Ideea mea de afacere este f. simpla. Doresc sa comercializez un produs cosmetic vrac din Germania si apoi sa-l ambalez in cutii de gramaj mic. Vanzarea se va face pe internet si in magazinele specializate. Voi avea nevoie de aviz de la Sanepid ? Multumesc !