O plangere penala pe art 305 c.p (neplata pensie alimentara ) s-a soldat cu ..SUP (scoatere de sub urmarire penala !) -datorita lipsei vinovatiei - lipsei veniturilor persoanei respective .....ok si in acest caz (eu fiind implicata intr-o actiune similara)eu ca mama a copilului am obligatia de al creste si educa cu un salariu minim pe economie(acesta e castigul meu)pe cand tatal se scutura usor pe maini zicand "nu am venit"....el fiind recasatorit si toate bunurile lui sunt pe numele actualei sotii cu care mai are 2 copii...chiar nu se pote face nimic?rog raspuns
multumesc de raspuns...nu are pamant,nu are servici dar nici nu cauta.In schimb face copii...ma gandesc daca copilului meu nu-i poate plati 83.3 lei lunar,celorlati doi ce le ofera?
Buna ziua !Ma numesc Catalina si as dori sa stiu ce anume am de facut in continuare pt a obliga pe fostul sot sa-si achite obligatiile de tata fata de fiul nostru acum in varsta de 16 ani.Mentionez ca de fiecare data cand s-a stabilit majorarea pensiei alimentare s-a tinut cont de faptul ca fostul sot nu are nici un venit (el locuind la tara),s-a recasatorit si mai are 2 minori.Desi s-a stabilit o suma de 83.33 /luna,acesta nu a m-ai platit de luni bune(mai mult de 3 consecutive)...Am depus dosar la Parchetul de pe langa Judecatoria bv,in luna aprilie am fost chemata la pol codlea(eu fiind din codlea)mi s-a facut dovada ca nu are nici un venit , am facut o cerere de trimitere in judecata .....si atat ...pana in prezent nu am primit nimic...nici vreo sentinta..nici vreun termen de judecata ...nici banii....daca e cineva care ma poate indruma intr-un fel rog sa ma ajute...multumesc