Filtrează articole după
Explicăm Legislația

Activitate karina_p

Răspuns la discuția pensie alimentara ....
O plangere penala pe art 305 c.p (neplata pensie alimentara ) s-a soldat cu ..SUP (scoatere de sub urmarire penala !) -datorita lipsei vinovatiei - lipsei veniturilor persoanei respective .....ok si in acest caz (eu fiind implicata intr-o actiune similara)eu ca mama a copilului am obligatia de al creste si educa cu un salariu minim pe economie(acesta e castigul meu)pe cand tatal se scutura usor pe maini zicand "nu am venit"....el fiind recasatorit si toate bunurile lui sunt pe numele actualei sotii cu care mai are 2 copii...chiar nu se pote face nimic?rog raspuns
Răspuns la discuția pensia alimentara
multumesc de raspuns...nu are pamant,nu are servici dar nici nu cauta.In schimb face copii...ma gandesc daca copilului meu nu-i poate plati 83.3 lei lunar,celorlati doi ce le ofera?
Buna ziua !Ma numesc Catalina si as dori sa stiu ce anume am de facut in continuare pt a obliga pe fostul sot sa-si achite obligatiile de tata fata de fiul nostru acum in varsta de 16 ani.Mentionez ca de fiecare data cand s-a stabilit majorarea pensiei alimentare s-a tinut cont de faptul ca fostul sot nu are nici un venit (el locuind la tara),s-a recasatorit si mai are 2 minori.Desi s-a stabilit o suma de 83.33 /luna,acesta nu a m-ai platit de luni bune(mai mult de 3 consecutive)...Am depus dosar la Parchetul de pe langa Judecatoria bv,in luna aprilie am fost chemata la pol codlea(eu fiind din codlea)mi s-a facut dovada ca nu are nici un venit , am facut o cerere de trimitere in judecata .....si atat ...pana in prezent nu am primit nimic...nici vreo sentinta..nici vreun termen de judecata ...nici banii....daca e cineva care ma poate indruma intr-un fel rog sa ma ajute...multumesc