avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 681 soluții astăzi
Forum Activitate marculescu

Activitate marculescu

Răspuns la discuția Functie - conditii ocupare
contractul de munca este cu 4 ore/ zi deci are probabil grad II
O persoana pensionata pe caz de boala de 20 ani de la psihiatrie poate indeplini o functie de conducere, de gestionar si de casier ?
Multumesc!
Răspuns la discuția Garantie materiala
Multumesc!
Va doresc
O saptamana placuta!
Răspuns la discuția Garantie materiala
Multumesc! Legea am citit-o, cred ca am solicitat gresit un raspuns legal, de fapt am nevoie de un sfat, o portita sa ma apar....sa-mi salvez jobul abia gasit...
Buna ziua!
Lucrez ca referent la un CAR pensionari, am contract de munca pe nedeterminata, cu contract garantie materiala de 280/luna desi venitul meu brut este de 800 lei, iar acum sunt obligata sa fac un al doilea contract de garantie materiala suplimentara imobiliara prin notar. Sotul meu nu este de acord sa giram cu apartamentul. Ma pot obliga, desi nu eu am semnat pentru gestiune eu sunt economist, ma ocup de tot ce inseamna documente financiare si le tin locul celor doua colege casiere concediul de odihna al dlor. Mentionez ca sunt amenintata ca daca nu girez cu imobilul mi se desface contratul de munca?
Va multumesc! Astept un raspuns legal.
o persoana care este pensionata pe caz de boala de la psihiatrie are dreptul de a obtine permis de conducere auto?
Discuție Coasigurat
Sunt somer, dar de curand neindemnizat, pot fi coasigurat la sanatate prin intermediul sotului meu angajat de multi ani la o mare companie? Sau trebuie sa -mi platesc singura lunar o cotizatie? Cum procedez? Multumesc!
Discuție Pornire afacere
Sunt somer indemnizat pana in mai 2012, si pentru ca nu gasesc un loc de munca, voi incerca sa deschid o afacere. Ce ma sfatuiti?
Ca somer beneficiez de suport, in baza legala, ce trebuie sa fac, si ce termene exista? Stiu sunt multe intrebari dar sunt disperata am nevoie de indrumari. Va multumesc!
Răspuns la discuția Act de proprietate
Am inteles ca exista la Primarii anumite formulare...
Suntem in Oltenia un judet asemanator...
Multumesc!
Parintii mei nu au act pe casa in care locuiesc dintotdeauna.
Bunicii au murit de peste 30 ani iar ai mei au ramas in casa parinteasaca ceilalti frati la casele lor. Au platit toate darile la stat dar nu s-au gandit niciodata ca nu au acte pe locuinta ci numai pe teren -Titlu de proprietate -inclusiv pe terenul de sub constructie.
Ce este de facut?
Nici asigurarea obligatorie nu o pot face fara acte.
Multumesc!