avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 176 soluții astăzi
Forum Activitate gheorghelupu

Activitate gheorghelupu

Dacă am un plan urbanistic luat în tipul alaborari nouluiP.U.G și nu am PUZ aprobat și autorizație de construire iar între timp a fost aprobat noul P.U.G acum care trebuie respectat. Certificatul de urbanism este pentru un iaz,in P.UG-l vechi nu nu era limită de distanța față de intravilanul comunei i cel nou da.
Fiscalitate. Doresc sa aflu și eu daca am făcut o societate pe numele meu la dorința unei rude și acum am primit înștiințare de la anf pentru datorii neachitate ce se poate întâmpla? Eu nu am nimic pe numele meu și când am vorbit cu ruda respectivă a zis că face reeșalonare și le achită dar vreau să știu ce se poate întâmpla dacă nu se ține de cuvânt.
Este nevoie de acceptul vecinilor pentru atribuirea unui loc de veci in cimitirul comunal aflat în intravilanul localității.
Răspuns la discuția Drepturi succesorale
Mai nou nu mai dorește să meargă nici la notar unde i-am spus că poate să-și ia partea ei și a zis că nu vrea.In situația de față ce pot,pot merge in instanță?
Doresc sa fac taxa de succesiune după tată și o soră nu mai dorește să-și respecte promisiunea făcută cum sa fac eu toate cheltuielile de înmormântare și pomeni și rămân cu terenul din partea tatălui care este proprietarul ,specific că tot eu eu am suportat cheltuielile și la decesul mamei. Pot sa o acționez in instanță pentru cheltuielile suportate cu înmormântările in cazul că nu se răzgândește după 6 ani de la deces ,specific că am acte justificative și martori care pot declara cele spuse de mine
Răspuns la discuția Calcul taxa auto
Pe toată perioada sau pe fiecare an
Îmi poate spune și mie cineva cât trebuie să primesc de la stat pe taxa de poluare plătită în 2008 , în valoare de 6380 lei.
doresc sa aflu si eu daca se platesc cheltuieli de spitalizare in urma unui accident de bicicleta.Toata intimplarea este in felul urmator,este vorba despre cumnatul meu care indreptinduse spre domicilu ,coborind o panta a cazut de pe bicicleta fiind transportat la spital unde sa constata ca are iemoragie interna sitripla ruptura de ficat fiind operat de urgenta,specific ca nu a fost implicat in niciunfel de accident si se afla pe un drum comunal si o alcolemie de 1,15 la mie in aerul expirat
dar se poate sa platesc eu in rate
se poate radia o societate comerciala din oficiu,si in ce conditii.