avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Activitate girl mara

Activitate girl mara

Răspuns la discuția criterii concurs
deci, inteleg ca la data de astăzi nu este obligatoriu sa ai studii de masterat în conditiile in care legea a intrat in vigoare in anul 2009
Întrucât criteriile stabilite in anuntul privind scoaterea la concurs a unui post de secretar oras , publicate pe saitul anfp-ului nu conţine şi faptul că persoana care concureaza trebuie sa faca dovada ca a absolvit studii de masterat in domeniul stiintelor adm, manageriale etc. , nu este inafara prevederilor legale ?
Din câte stiu aceste conditii sunt obligatorii pentru ocuparea unui post de conducere intr-o primarie de oraş . Se admite si situatia aceasta asa din start. Ce este de făcut ?
Buna ziua .
Doresc sa particip la concursul de ocupare a postului de secretar . Indeplinesc conditiile de participare , nu am nicio ,,relatie sus pusa ,, chiar daca am 10 ani de administratie publica, si nu prea am incredere in corectitudinea comisiei de examinare, examen organizat de ANFP Bucuresti.
Poate cineva sa - mi spuna , daca a sustinut acest examen, in ce consta examinarea . Stiu ca se da proba scrisa care este sub forma de test grila sau subiecte - sinteza sau intrebari ..., cate la numar , cu ce grad de dificultate , ii intereseaza sa redai in scris articolul cum se afla in lege sau folosind cuvintele tale ?
Cat de mica ar fi informatia pe care o aveti , va rog sa mi-o dati . Poate ajuta !! Multumesc.