avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1249 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters178565

Activitate ContSters178565

Răspuns la discuția ADMITERE MAGISTRATURA MARTIE 2011
LEX1, sunt de aceeasi parere cu tine, ni se pregateste o mare nedreptate. Nu vreau sa devin magistrat "de proba". Am cazut cu nota peste 7 si am hotarat ca anul asta sa mai incerc o data direct pe post, dar am incetat cu stresul si teroarea pt acest examen. M-am oprit si din invatat pt ca in conditiile astea de incertitudine nu am niciun spor si o sa reincep invatatul din aprilie. Ma uit in jurul meu si constat ca 90% din lucruri sunt mai importante decat acest examen, deci nu se termina viata daca nu voi intra si nici nu merita sa-mi distrug sanatatea si sa-mi neglijez in continuare familia pt a intra in magistratura.
Examenul in august ar reprezenta o alta probl pt mine, o probl de organizare in ceea ce priveste invatatul. Pt ca daca as sti ca se da in nov, as lua o pauza de vreo 2 luni, in care sa incerc sa ma deconectez cat de cat de la gandurile si stresul concursului, si apoi as reincepe sa invat cu forte proaspete. Daca se da in aug, nu as mai lua pauza... Mi-e teama ca nu o sa rezist psihic sa invat de acum pana in nov. Incertitudinea asta ma macina f tare.
Mie mi-e f greu sa fiu optimista in privinta admiterii cererilor noastre din memoriu. Sper sa se dea examen in oct-nov din codurile actuale. Macar sa nu se schimbe materia prea mult. In ultima vreme s-a dovedit ca la noi e posibil orice, asa ca pana la urma nu se stie de unde sare iepurele... desi tendintele nu sunt in favoarea noastra. Sincer, nu mai stiu la ce sa ma astept.
Mi se pare cel putin ciudat ca unii dintre noi sa se bucure de faptul ca 3 pers au picat la testul psiho. Si e fara sens, cata vreme asta nu ne ajuta pe noi cu nimic. Dimpotriva, pe mine ma ingrijoreaza faptul ca la fiecare concurs sunt persoane care nu trec testul (de obicei il trec la reexaminare), pt ca oricare dintre noi am putea pati asta, in eventualitatea in care am lua examenul.
Nu stim daca cei respinsi au optat pt procuror sau judecator. Plus ca si la concursurile trecute au mai fost candidati respinsi, dar au fost testati din nou si a doua oara au trecut psihologicul.
Eu intru in joc. Imi place ca nu ne lasam, fie ca se da examen, fie ca nu, noi oricum dam examen in primavara asta =D>. Cred ca e o idee f buna ca sa ne motivam sa invatam in continuare, avand in vedere nesiguranta in care ne gasim.
De azi am reinceput si eu sa citesc, deocamdata proc civila, seara, cu puterile pe care le mai am dupa serviciu si dupa ce trebaluiesc prin casa. De la examenul din nov nu am mai citit, de necaz, si mai ales din cauza ca nu stiu cand se mai organizeaza concursul si nici ce coduri vor fi in vigoare la data respectiva.
Cred ca e ok sa "sustinem examenul nostru" inainte de Paste.
Multumim, Andreea, ca te-ai ocupat de redactarea si trimiterea memoriului. Poate ne ajuta Dumnezeu sa reusim anul asta sa intram in magistratura. Eu ma rog intotdeauna atat pt mine, cat si pt colegii de suferinta de pe forum. Sa auzim numai de bine!
Multumim, Lili, bine ai venit! Iti urez spor la invatat si nervi de otel! :)
Si eu cred ca trebuie trimis memoriul luni, sa nu mai intarziem, ca ne diminuam sansele de reusita. Daca cei de la CSM vor sa organizeze un nou concurs sau sa suplimenteze locurile, o vor face, indiferent de numarul semnatarilor, mai ales ca sutem deja 17 si poate mai apar si altii pana deseara.
Buna! Andreea, cati semnatari sunt pana acum? Ar fi bine sa ne adunam cat mai multi pana maine...